新會員登記
搜索
查看: 2585|回復: 8

[黑名單申訴] 惡意灌水

我被同一時間警告我3次惡意灌水,立刻封我帳戶
我真的不明白為何要過樣做
1,我沒有存心灌水
2,被警告的都是需要回覆後先可以睇到,有人想分享,要我回覆先睇到,我想睇先回覆,我做錯了什麼?
3,我回覆(ccccccccc)只係想表達我想睇,錯在那裡?
4,如你們覺得我回覆方式有問題,絕對可給我意見,但在我不知情的情況下連續收了3次警告,然後封我帳戶,同沒有警告直接封鎖我有什麼分別,是不是太過絕情呢。
5,我係呢度只不過係了解多點佛牌資訊,買下佛牌,嘗試過一次賣下頸鏈,相信並沒有任何破壞性行為,想請問可有輕微點的判決呢?
咁你下次想表達我想睇,咪直接打「我想睇」囉!
你打「cccccccc」,無人知你表達啲咩?
Daniel0220 發表於 25-3-2014 01:25
咁你下次想表達我想睇,咪直接打「我想睇」囉!
你打「cccccccc」,無人知你表達啲咩?
...

我用手機打中文對我實在有啲麻煩,打字唔快,寫又成日出唔到個字,我見其他師兄這樣回覆,覺得非常簡單容易明白(等於see x 10)先學佢地這樣回覆,估唔到咁樣就要封鎖我
Wilsonl 發表於 25-3-2014 01:40
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

我都知你無心,其他網我哋唔理!下次唔好學呢啲無意義回覆!
他日如果你做分享,但只收到一啲無意義回覆,你都唔開心啦!
Daniel0220 發表於 25-3-2014 01:50
我都知你無心,其他網我哋唔理!下次唔好學呢啲無意義回覆!
他日如果你做分享,但只收到一啲無意義回覆 ...

即係冇其他方法,依然唔比我發言,唔比我買牌???

http://www.unitehk.com/forum.php ... tra=page%3D1&page=3

師兄你自己睇論壇通告!而家只是有限期禁言!
希望你襯呢段時間了解下自己的問題
Daniel0220 發表於 25-3-2014 19:21
http://www.unitehk.com/forum.php ... tra=page%3D1&page=3

師兄你自己睇論壇通告!而家只是有限期禁言! ...

你好師兄,之前收到amdin通知禁言期限5天,現在是否可以解除?
Wilsonl 發表於 31-3-2014 10:00
你好師兄,之前收到amdin通知禁言期限5天,現在是否可以解除?

OK 已解禁言

thanks a lot