新會員登記
搜索
查看: 1417|回復: 5

[已結緣] 捐任何慈善機構HK$300 可得特製白硨磲蝴蝶扣佛牌鍊一條.

特製係因為有人指定要訂制蝴蝶扣用黎襯蝴蝶牌, 所以特登去訂的... 我亦唔見出面有呢D款.
因為種種原因我表明我唔會賣, 錢既野我唔志在. 捐出去好過.
樣式是比較誇張, 未必啱大部份人. anyway..

材料: 8MM白硨磲/ 鍍金蝴蝶扣
長: 約65CM
重: 約58G
有彈性.照舊可加長減短, 郵寄ONLY.

評分

查看全部評分

樓主熱帖
下標:捐無國界医生300。 明天會上傳receipt。
多謝善心,如需要加長改短請隨便出聲。另外蝴蝶有其他顏色揀。謝
Hi, just let you know i m leaving HK this Wed till Sunday, see if i can fulfill your request before set off .
so pls let me know the details asap, or you may need to wait till next week, sorry about the rush.
thanks a lot
已經收到捐款收據,請關閉。謝謝
MeiCheung@FB 發表於 26-3-2014 02:45
已經收到捐款收據,請關閉。謝謝

OK{:7_364:}