新會員登記
搜索
樓主: 阿樹TEI

[公告] 紅十字會指血液供應緊張籲市民捐血 更新25/3

rr1628rr 發表於 22-3-2014 17:17
下標:樓主師兄你好!我剛剛捐完血了現在上存給你!謝謝!

...

收到收到 感謝師兄善心~~~
請PM地址同要邊個牌
幫手推下先, 等多D人見到

評分

查看全部評分

下標:呢張我都有

捐得是福
我排最尾啦。如果多過6位師兄捐血,我可以唔要佛牌

評分

查看全部評分

我今日都去咗捐450cc血,但樓主唔需要比牌我喇,我覺得依D係發自內心既行為,所以牌你留返比下一位師喇

評分

查看全部評分

c8kin 發表於 22-3-2014 23:33
捐得是福
我排最尾啦。如果多過6位師兄捐血,我可以唔要佛牌

收到收到~~
JasonHo@FB 發表於 23-3-2014 19:47
我今日都去咗捐450cc血,但樓主唔需要比牌我喇,我覺得依D係發自內心既行為,所以牌你留返比下一位師喇

感謝師兄善心~~~~
頭像被屏蔽
有錢出錢 有血出血旺角銀城捐血中心都幾....

登錄/註冊後可看大圖

出血

出血
我22號嗰晚去咗旺角,等咗二粒鐘,佢Check我脈搏話over 100唔捐得,唞咗半粒鐘都係over 100,到23號朝上午11點去,又無人,好快走得.......
頭像被屏蔽
JasonHo@FB 發表於 26-3-2014 00:28
我22號嗰晚去咗旺角,等咗二粒鐘,佢Check我脈搏話over 100唔捐得,唞咗半粒鐘都係over 100,到23號朝上午11點 ...

師兄真有心,捐血時啲護士姐姐好細心,
好似驚我緊張咁,不停同我講野
又問我做咩,仲問我…添~