新會員登記
搜索
查看: 65065|回復: 152

香港 元朗 牛潭尾 泰國寺 路線圖 WAT BUDDHADHAMRAM

火... [複製鏈接]
寺廟
寺廟名稱: WAT BUDDHADHAMRAM
寺廟名稱(泰文):
師傅名稱: -
師傅名稱(泰文):
縣(中文): 元朗
縣(泰文):
城府(中文): 新界
城府(泰文):
地域:
電話: -
地址:

首先到達 元朗 開心廣場 後面有個小巴站 尋找呢個38號小巴

望唔望到尾2個站寫住泰國寺呢...唔識落車就叫小巴大佬叫你落車啦

一落車就會見到呢個牌...無錯 你落岩車啦~~~~望唔望到呢個搶鏡既人後面有條路呢~~其實係兩條先岩~~~~行右手邊個條~~~

行多兩步就會見到個分叉路...無錯 左手邊就你泰國寺啦

寺廟內環境

149613961.jpg 508182370.jpg 738231563.jpg 775707859.jpg 806022924.jpg 848138150.jpg 977845572.jpg 1036791616.jpg 1055903723.jpg 1410456492.jpg 1485863779.jpg 1487340241.jpg 1727792370.jpg 1785304351.jpg 2093543918.jpg

太和寺路線Wat Makthumvanaram

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
多謝用心分享
大棠寺

太和寺路線Wat Makthumvanaram

THX
V字手勢好搶鏡{:7_350:}
多謝分享!
跟師兄D相睇吓...............
好耐無去過,指示多左{:6_327:}
謝謝分享