新會員登記
搜索
樓主: justinK

[求教] 想搵好工, 有咩牌/古曼童可以助一臂之力?

adatonywu 發表於 28-8-2011 13:04
做暑期工定長工??

其實我28 yrs gala , 讀吾到書 , 朋友介紹先入左會計部做temp clerk , 執頭執尾  
就黎兩年 , 上司又話無位比我轉 full  

呢家供左古曼 , 臨 resign 果 week , 第二 team 既 manager 行過 突然問我想吾想 full -------  就係咁

catmk2 發表於 28-8-2011 19:34
其實我28 yrs gala , 讀吾到書 , 朋友介紹先入左會計部做temp clerk , 執頭執尾  
就黎兩年 , 上司又話無 ...

咩古曼黎?                                                                     
我仲有一年就大學畢業, 今年會好大壓力:'(
justinK 發表於 29-8-2011 09:16
我仲有一年就大學畢業, 今年會好大壓力

帶個魯士幫一幫手

應該係 lp 炎既  ,  只係最普通既打模 招財童款 , 係旺角 in piont 果 間請 既
我覺得係供得好 , 同 要求 得 好 , 詳細 d , 咁就會有效
catmk2 發表於 29-8-2011 18:57
應該係 lp 炎既  ,  只係最普通既打模 招財童款 , 係旺角 in piont 果 間請 既
我覺得係供得好 , 同 要 ...

做善事啦~~古曼我冇興趣^^