新會員登記
搜索
查看: 2265|回復: 10

[其他/冠蘭] 全部9個佛牌, 2尊供泰型~ 因家中急事出讓....

佛牌拍賣流通格式
佛牌正面:
佛牌背面:
第三方認證卡:
第三方公證行:  
比賽證書圖片: -
比賽主辦單位:
交易貨幣:
起標價(留意交易貨幣): 1500
最少每口價(留意交易貨幣): 1
即食價(留意交易貨幣): 1600
最低出貨價錢: 本內容下標後可見
完標日期(預計時間:HKT22:00): 2014-03-02
交收期限(完標後天數):
佛牌新舊度: 全新連盒
鑲工: 不連外殼 
付款方式: 現金當面交收; 
賣家所在地: 香港
交收地點: 港鐵荃灣線 
製作/開光年份: 2557
開光型式: 大法會
督造/開光師父:
寺廟: 屈史實燙
來源及材料:
附帶經文: 付有經咒
尺寸: -
特性: 全功能 

如圖中所視, 因家中急事.... 幫幫手.....
全部9個佛牌, 2尊供泰型= $1600 , 不散賣~!!!!
所有問題請PM~!!!
20140116_220657.jpg 20140116_220737.jpg 20140116_220808.jpg 20140116_220827.jpg 20140116_220843.jpg 20140116_220906.jpg 20140116_220939.jpg 20140119_010345.jpg 20140119_010412.jpg 20140119_010442.jpg 20140119_010449.jpg 20140119_010502.jpg 20140119_011940.jpg 20140119_011947.jpg 20140119_012009.jpg 20140119_012035.jpg 20140119_012047.jpg 20140119_012117.jpg 20140119_012134.jpg 20140301_000454.jpg 20140301_000502.jpg 20140301_000512.jpg 20140301_000521.jpg 20140301_000527.jpg 20140301_000535.jpg

評分

查看全部評分

樓主熱帖
全部屈史實燙2557??
tomy927 發表於 1-3-2014 01:19
全部屈史實燙2557??

唔係呀, 大大.... 因家事太急...無時間打太多資料...請見諒.....
阿坤唔係阿昆... 發表於 1-3-2014 01:22
唔係呀, 大大.... 因家事太急...無時間打太多資料...請見諒.....

但咁出貼會唔會有啲好似唔係咁好呢
我地個個版友都有規矩地出貼
我早上改詳細D....SORRY
師兄,$1600全要,pm pls

下標:1600
若有師兄 取消 請pm 小弟 ~
htl_911 發表於 1-3-2014 02:02
下標:1600
若有師兄 取消 請pm 小弟 ~

OKOKOKOKOKOIK
師兄你補充詳細D先了。幾急你都有時間出貼了。點解資料就無時間?
完全違反交易區規則
文中完全沒有資料說明
此交易不獲UNITE通過 所有交易風險一律由買家負責

樓主將永久交易區停權