新會員登記
搜索
查看: 3036|回復: 12

之前撞野..想搵師傅睇睇..有d長

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
跟著進展,如何,再講來聽下
八卦一下
請勿公開師父名稱或影射店舖名稱,會有誤導之疑
明白,唔好意思,不過想問下有冇師兄師姐有聽過呢個師傅,想知佢有冇料,我再post過
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
sorry唔記得del名
頭像被屏蔽
又一個吾爬文章,不過照睇都係看看我們底線去到那麼
麻煩版主,我手機版編輯唔到,麻煩晒
小弟之前懷疑撞野 成件事係大約六年前 係地鐵車廂入面我見到個呀婆 同佢有過眼神接觸之後冇理佢 個陣好逼佢企係我前面 我dup低頭d頭髮就隊到d野 "惡"番高個頭就覺得自己d頭髮好似隊到佢個頭頂 之後突然有種好不安好驚既感覺出現左 而個種感覺我係控制唔到 之後我就成日有幻覺,見到一d字/符號 而個d字同符號係代表住一d野 而當我見到呢d字/符號之後 如果我不安既感覺越大 佢發生既機會就越大 而個不安既感覺有幾大我亦都控制唔到 有時可以完全唔驚但有時又真係好很驚 通常個符號有出現既話就係代表我覺得個字代表緊會發生既野,係會相反地發生 例子 :  字 : 跌斷手 = 第日會跌斷手 字 + 符號 = 第日唔會跌斷手  終於我頂唔順上網搵左間有得做驅鬼法事既地方,做左$6000  個師傅話我有三隻野跟住 要做兩次法事 一次係幫我隔住d野等佢地唔好再影響到我 另一次就係幫我請走 再做左貼金同吹火走運灌頂