新會員登記
搜索
樓主: icehui

朋友帶牌後訓教耳鼻流血.....

頭像被屏蔽
唉,作左業也
頭像被屏蔽

{:6_327:}{:6_327:}
.......................nonono!
YaukinIssac@FB 發表於 11-2-2014 05:15
咁激
比佢contact我睇佢咩料

我問左佢依家有無事 佢話無事了
阿森 發表於 11-2-2014 07:24
叫佢多啲上黎Unite睇下,呢度一定比到好多正面既信訊息比佢,作為佢朋友既你,搵多啲陰牌有啲咩唔好既資訊 ...

haha u know him la~
axe 發表於 11-2-2014 11:35
師兄 說出陰牌壞處之後 , 再加兩錢朒緊
        因陰魂被收入牌中不能投胎.... 怨氣重 , 為有
    ...

佢都好怯下 睇得出佢都有小小想處理左佢 但佢又吾捨得 用左成千五蚊買番黎LOL

我本身都覺遲早有野 係仲估吾到咁快 聽到都O左
頭像被屏蔽
icehui 發表於 12-2-2014 21:49
佢都好怯下 睇得出佢都有小小想處理左佢 但佢又吾捨得 用左成千五蚊買番黎LOL ...

硬撐未來可能唔止付出1,500耶 ~
有些人真的愛"陰牌"( 好奇怪 ),
但也要找到正法師傅如 : 龍普( 爹/ 炎/ 公/ 卡賢/ 添/ 沙礦/ 嬌/ 沙懷 )等等,
頂多是 : 龍普聖雅( 魂魄勇 ) // 龍普UP屈燙灑---咩冷偏" 或  星月奇僧---龍普碧納等 .
較多人認識 , 價格算大臮化 , 重点是安全 及 有效力 ~~

你朋友靠你支"盲公忊"慢慢点化啦
axe 發表於 13-2-2014 11:45
硬撐未來可能唔止付出1,500耶 ~
有些人真的愛"陰牌"( 好奇怪 ),
但也要找到正法師傅如 : 龍普( 爹/ 炎/  ...

雖有係咁啦唉 我都KEEP住隔1,2日問佢有無異樣
希望佢對錢財睇化D
頭像被屏蔽
叫佢上黎 睇多D POST~~~~~~