新會員登記
搜索
樓主: thailandculture

不可亂戴的坤平馬食能--------有經文

thailandculture 發表於 6-2-2014 03:42
傻架佢哋! 好彩啲正牌老牌靈力完全不受影響

我想講你個塊牌係正牌黎  不過我個人都唔鐘意馬能食..等等既交合法相
個人意見,我有少少覺得你D貼有少少導人迷信,請客觀分析  少少意見 無惡意

評分

查看全部評分

thailandculture 發表於 6-2-2014 03:38
真係非常好, 有佛法的善, 貪真痴的會唔成願

試過供佛, 不知不覺睡着了,深夜突然醒來(真係好似有人叫醒我咁 ...

但最後没發,好唔平安, 同阿贊多坤平講,第二天, 那国內同事........

阿贊多坤平
頭像被屏蔽
我想講你個塊牌係正牌黎  不過我個人都唔鐘意馬能食..等等既交合法相

係正牌!正姻缘,普通異性缘人缘就夠, 但係果效會影嚮其他聖物
thailandculture 發表於 5-2-2014 15:53
試過一次搭火車, 車頭,成個車廂都冇人,有個全身穿紅衣的女人坐在隔離(紅衣/红帽/ 紅裙/ 紅鞋)
註:羅湖至紅 ...

日頭白白都咁勁. 你不要不如益下大家
頭像被屏蔽
日頭白白都咁勁. 你不要不如益下大家

好呀! 邊個想要呀?
頭像被屏蔽
成套[見鬼十]一樣,又靈異,又恐怖,又離奇
最離奇阿贊多又會有坤平,
喂,喂,{:7_359:}{:7_359:},下一集講啲什麼
講完個故事先啦

評分

查看全部評分

知唔知乜叫九唔搭八?
頭像被屏蔽
kkk 發表於 6-2-2014 22:00
知唔知乜叫九唔搭八?

睇完佢這套恐怖片,現在就知道乜叫九唔搭八

{:6_296:}{:6_296:}
大自然 發表於 7-2-2014 18:17
睇完佢這套恐怖片,現在就知道乜叫九唔搭八

係厘