新會員登記
搜索
樓主: thailandculture

不可亂戴的坤平馬食能--------有經文

師兄帶左幾耐??
頭像被屏蔽
我唔係成日戴,加埋唔知有冇一個月
頭像被屏蔽
我本人就唔係太中意馬食能
頭像被屏蔽
本人見議用坤平(佛), 好過用坤平馬食能(都唔知做乜),亂到七彩
thailandculture 發表於 5-2-2014 19:43
C Hing 好明顯想請, 不切實際架!,唔係真爱情
請古佛啦! 古佛真係勁到爆, (快過入靈牌)成願又快, 怖招財局 ...

師兄,請問你所講的「古佛」,即係「五大古佛」?
頭像被屏蔽
古牌, 未試過唔得,
頭像被屏蔽

講起古牌
我一生人到依加只見過一次
親眼見過一次阿贊多崇笛
thailandculture 發表於 5-2-2014 15:41
過關有人露XX(幾次), 坐巴士情侶在XX,巴士有人上(X網),坐强国地鐵有人餵奶

{:6_323:}{:6_323:}{:6_323:}
頭像被屏蔽
真係非常好, 有佛法的善, 貪真痴的會唔成願

試過供佛, 不知不覺睡着了,深夜突然醒來(真係好似有人叫醒我咁),啲香啱啱供完

工作忙的時候,没時間食飯, 但係唔知点解唔肚餓, 体能又好好, 但係又唔會病,
仲有個特别功能, 會按你的必須,找很強的牌結緣, 當中啲時間可以掉轉

阿贊多崇笛又可以叫其他佛牌黎料------------好勁, 真係好多估你唔嘅嘢

仲有報夢, 係第日即刻發生, 投資正財都好好, team work 控人又强(環繞地球), 国內/美国

勁到咁,又快, 我唔信陰牌做得到囉

當然努力是付出..............但係冇可能

試過有国内同事做錯版, 寄咗過去美国, 我1:00am想發電郵認錯, 但最後没發,好唔平安, 同阿贊多坤平講,第二天, 那国內同事已發電郵認錯, 剛好是我同坤平許願的時間/ (国內同事喎!/零晨喎!/環繞地球喎!))

勁到咁,快到咁!  点解釋呢?----所有出發点都係善{:7_359:}
頭像被屏蔽
過關有人露XX(幾次), 坐巴士情侶在XX,巴士有人上(X網),坐强国地鐵有人餵奶

傻架佢哋! 好彩啲正牌老牌靈力完全不受影響