新會員登記
搜索
查看: 4051|回復: 8

[澤度金] 澤度金 戴左頭痛。

頭像被屏蔽

去年蛇年真系好差, 系去年12月頭機緣巧合之下請左呢面澤度金。  
系小模既澤度金, 但系戴左之后就黎料啦。。。

可能系我第一次戴佛牌既原因, 感覺極為嚴重。。。系嚴重頭痛頭暈。
又或者天神想講比我知佢既存在啦, 塊小小既佛牌居然感覺好重, 好似有人扯塊牌落地下。
戴原之后條頸就好酸好軟好痛。  最后因為唔想成日頭暈同頸痛, 就停左戴啦。

前一排同朋友分享我既經歷, 點知佢就好大膽甘想同我買左呢塊牌,
本來我都OK既。  但系諗諗下, 己所不欲勿施于人(就算系轉讓都系甘話)。
萬一出左D咩事就害左我朋友就作孽啦。

上星期, 我系電話道同個泰國朋友講開呢件事。  點知佢就叫我“頂硬上”要我
繼續戴。  話會頭暈系好事, 因為系代表尊牌幫緊我轉磁場。

聽完真系O  嘴   

我而家都無戴, 放左系個柜度當擺設。  各位C兄有無高見幫幫小弟     
感激不盡.

頭像被屏蔽

我都有試过,話說小弟麻麻剛去世,個排好黑,小弟買了一條力泥鍊三級力立P,一帶上頸先暈一野之後就好頭痛,重有耳嗚,之後我比我家姐。。。弟弟帶,佢地都係咁,重要我放近我自己就會好精神,令我訓吾到,我有日偷偷放入我細佬房,佢係吾知的,但個日佢都話訓吾得吾多。。。個人好精神,之後拎比個泰仔睇,佢帶又無事,之後拎佢手粒力試,睇多两睇就話,呢種力立p,吾會有咁大力量,之後叫我拎住佢d力泥,我都無咁既問題,我太怕就丟左,我吾係叫你丟
我都有類似經驗,帶象神時心情舒暢,成願快,事事順利,但當我轉帶朋友送嘅龍婆托後,生活唔太順,心情麻麻麻。所以我就轉帶返象神,一帶上就頭暈頭痛,同之前感覺差好遠。其實其間我都有供奉喺神檯,都有供香同唸佛首經,所以唔知點解,有冇師兄幫到手呀?係咪我有啲嘢做錯咗?
謝謝分享,等高手.
thank you ching share
我會覺得每一個師父行的法都唔同,有人帶得好,有人帶得唔好,係自身受唔受到佢個法係度而出現磁場轉變現象,簡單說排斥身體上唔好的野,慢慢變好,本身正廟所出佛牌不是害人,幫人導過難關,自身要守戒,先感受到師父行法門到神的存在,去幫到你
現在我身帶的坤平帶左1-2日都感覺好累,或許我去完泰國真的很累。
贊贊贊贊贊贊贊贊贊贊
謝謝分享.........