新會員登記
搜索
樓主: siam9

來看清楚"標準"的龍普添扑叻1號模坤平,過百萬泰幣珍品

火...   [複製鏈接]
siam9 發表於 23-1-2014 00:38
另外攪清楚點解你自己塊a貨鍍金殼俾人封既原因未? 有無問清楚呢到既管理員? ...

轉載扮專家 傻的嗎?
{:4_96:}一看究竟
一了無塵 發表於 23-1-2014 00:58
轉載扮專家  傻的嗎?

轉載扮專家?網絡上的資料在這裡分享等新手認清什麼是真品有錯?相反你POST塊假既(仲要放係圖鑑上影相)係到釣魚就岩?哈!

你答左我問題先啦?!幾時拎番牌去沙罵共比賽驗証下姐?你而家到底識分真假未呀,高手!
siam9 發表於 23-1-2014 01:02
轉載扮專家?網絡上的資料在這裡分享等新手認清什麼是真品有錯?相反你POST塊假既(仲要放係圖鑑上影相)係 ...

專家!

你D貼一粒字都冇講過"轉載"囉! 重死撐?

同埋呢

如果你睇相就可以一口咬定話人假牌的話

就連Samakom都請你去做評審啦

同埋我經已講左我貼果面牌係有Samakom鑑定證的!
一了無塵 發表於 23-1-2014 01:14
專家!

你件假貨龍普添坤平乜唔係係隔離台帳號:KENG/魂魄勇俾人停售架咩?我認得張相同你果件一模一樣喎!標題:(代友出讓) 龍婆添  2517 “扑叻” 碰派坤平  (無符管版),睇回覆見賣家又話小妹/又話男朋友/又話唔去沙罵共/又話泰國藏家私下賣價錢抵D/又話私人驗牌師以前做沙罵共,同你講既野一模一樣架喎!隔離台(高xx)賣唔出停售既假貨走過黎呢到搵食!?SHIT!!
一了無塵 發表於 23-1-2014 01:14
專家!

引用你在其他討論區的回覆:
小妹不才  只知D牌一去沙瑪公  個價自然就會高

小妹bf 好想請面 LP Tim 計也殺 大模   但沙瑪公入圍都天價

好彩識到一些收藏家  不喜歡沙瑪公  個價先平實些  先可以請到心頭好

以上內容你自己睇番有何感覺,可恥嗎?在別的討論區已經給人停售過,指証過是假牌,你還拿到這邊來放在龍普添的圖鑑上拍照分享,有何居心,明事理者一看便知你的手法!

師兄! 請你收聲啦!

s001.jpg 唔好再丟假啦!

嘩!他匹贊幾十蚊泰幣既假証書都出埋!呃你果位都幾用心機!你自己拎住呢張証書親身去沙罵共一次,睇下你地點講啦!件牌所有MARKING位錯晒都有証書!?笑爆咀!

PS:睇完你証書張相,再加上隔離台高高X之前你發表出售個貼,更加100%肯定你係老千,因為假証書上面既相同果邊個POST既相一模一樣!
ccccccccccccccc
各位認清楚呢位老千係隔離台:高高X:帳戶:KENG/魂魄勇,因為出售假貨俾人停售既相!再對清楚張假既驗牌証書相,一模一樣!!
Screenshot_2014-01-23-01-58-56_mh1390413617162.jpg Screenshot_2014-01-23-01-58-49_mh1390413637457.jpg