新會員登記
搜索
查看: 1634|回復: 12

[求教] 請求各位師兄入來幫幫忙...

對於泰國的彿都是聽一D靈異的節目,聽他們說的,感覺很好奇下,就找到來這裡了。

因小弟相識的女友,拍拖唔長,而且家人/朋友介紹的女子唔是好合眼緣,

想依加增求自身的姻緣和異性緣,

請問唔知買那個神的牌,能夠增加異性緣和姻緣是最好的?

想問去彿店買,怎樣了解到店舖是否正店,唔是賣假野?

唔該晒先...!

首先佛牌是用「請佛牌」或 「供請佛牌」,不是「買牌」!因為正神正佛無人可以買返來!
你而家都有女朋友!只是拍拖一段短時間,可以俾啲時間再互相了解大家先!可能佢係你最夾你的另一半

韋拿 發表於 20-1-2014 00:03
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12&extra=page%3D1

謝謝版主的回覆先....!

請問有沒介紹的.....
Daniel0220 發表於 20-1-2014 00:06
首先佛牌是用「請佛牌」或 「供請佛牌」,不是「買牌」!因為正神正佛無人可以買返來!
你而家都有女朋友! ...

唔好意思的....! 應該是請牌的....

和女友已經散了有一年了....

唔知版主有沒推介的...
1.佛牌我地通常係叫"請",唔會叫"買",以示尊重。

2. 佛牌只係助力,可以幫助你提升個人魅力從而吸引到同你有緣嘅異性,而唔係令原本你無嘅緣份變成你嘅。神佛唔會改變因果律去影響一個同你無緣嘅女仔鍾意你。

3."因小弟相識的女友,拍拖唔長,而且家人/朋友介紹的女子唔是好合眼緣,

想依加增求自身的姻緣和異性緣"<-我覺得呢句動機相當有可疑

4. 邊間舖點點點嘅嘢呢度唔會評論, 總之人地開得舖頭,燈油火蠟都係錢,講左咩自己參透。冇人可以百份百肯定邊尊牌真定假,只可能話你聽多啲做功課,請牌前多多了解,唔明多啲同各位師兄交流,增下知識先。
喺我打字中途已經有咁多位師兄答左你
頭像被屏蔽
女要自己努力媾
你可以睇下每尊佛牌的功效,然後選擇自己合眼緣的佛牌!
慢慢研究,唔好心急!
佛牌只是助力,自己都要開放自己社交圈子,咁自然會有機會遇到姻緣
其實正牌是增加個人魅力不是增加異性緣

我更加相信追女仔係靠自己
,無可能因為佛牌已令你追到心儀女仔,佛牌只是助力而已

加上鋪頭呢D唔多會指名道姓去評論 {:7_365:}
你請牌係一種緣份,如果塊佛牌岩你 一定比你遇到
而我就係遇到岩既幸福個堆{:7_362:}