新會員登記
搜索
樓主: 蝴蝶女神

得罪牌商/小圈子嘅下場

樓主歡迎你出嚟大家講清楚佢。只係求個公證啫。入我想針對你的。點解就關閉你個龍婆托貼?唔全部都關曬你的?

我關你所有交易貼原因如下:
1. 你未解釋何解其中一貼內所貼的證書跟佛牌本身不相同
2. 因"1"的問題有詐騙成份 而且遺犯香港商品說明條例
3. 其後你PM本人表示可能被受牌商/小圈子針對而引發誤會

為了保障各下在公平的情況下得到解釋權 及
版友較安全的環境下能恭請佛牌
本人把可能或有可能係騙子的老千關帖 等待各下能解釋一切
才考慮會否回復各下權益

但各下一直沒有回應本人之問題
同時未審先判地認為在UNITE被受牌商/小圈子針對
本人個人認為實在極不公度

另外本人有興趣知道什麼是小圈子?
Unite既出現係想保障新手唔好比無良牌商或者牌友誤導,如照你所講的小圈子我地可以早早BAN你了事,

連依個帖都可以DEL唔比你攞出黎討論,凡事站係第個角度睇個結果都唔一樣,請你再冷靜思考一下,謝謝!

評分

查看全部評分

大家平心靜氣討論下{:6_315:}
唔理係版主定版友,大家都係想有個正氣D GE 地方,討論下,分享下有關佛學GE野
當有問題,版主係有責任即刻有反應制止,呢點我係絕對認同的
感覺上好小事者, 樓主放鬆
如果有小圈子都攪我先啦...
Antitheist 發表於 20-1-2014 01:42
感覺上好小事者, 樓主放鬆
如果有小圈子都攪我先啦...

我都係,我都算惹火呀!哈哈
如有問題都唔處理的要我哋有乜用?版主們的努力只係想比個最好的環境大家·好多嘢大家有眼睇的
愛飛星 發表於 20-1-2014 02:10
我都係,我都算惹火呀!哈哈

你唔好攪我呀

邊個搞你同我講 我講道理唔講人情 好多人都知 包括我壇部分離任既版主
亞特蘭提斯 發表於 20-1-2014 09:56
邊個搞你同我講 我講道理唔講人情 好多人都知 包括我壇部分離任既版主

我俾個叫亞特X提斯既網主攪…...

到我好開心