新會員登記
搜索
查看: 6143|回復: 39

得罪牌商/小圈子嘅下場

小妹因為得罪了牌商版主,被連續三次封鎖出售物品,但三次都有亞特蘭提斯超版解鎖,因唔想得罪牌商版主,所以向超版申請刪除其中一個出售帖,點知佢全部刪除。 請各位師兄師姐唔好得罪小圈子裏任何一位版主,否則後果可能同我一樣。
超級版主唔該刪除我Account。
image.jpg image.jpg

unite都有小圈子?不會吧!這個已是最後靜土了,請大家好好珍惜吧!我想請問樓主你說你連續三個貼都給人關了,那我想請問你除了M16那個貼還有那兩個呢?我本人感覺M16個貼關得很合理!所以我想知道你說其他兩個是什麼事,我沒有圈子的。但我應該有一定的理解能力去理解你對unite的批評是否合理!

評分

查看全部評分

回復 贊好 1 反對 0

依到又搞到咁??唔係掛!會唔會係誤會丫?師姐{:6_324:}
我暫時見到早前師姐妳流通的
http://www.unitehk.com/forum.php ... &extra=page%3D1
「屈細考 2534龍婆托m16 阿贊朗開光 有保證卡 」
張保證卡同個牌有出入,所以先被版主關閉帖!

師姐是否有誤會呀?
請睇清楚自己個post 卡同牌有無分別先
你的貼係我關閉的。師姐有問題?係覺得有問題先關貼的。而且都同你講咗影好點相同卡再另開貼。其他版主都係知道的。加上你有乜好得罪我呢?
如你覺得話你得罪我的。可以叫亞特師兄取消我的版主資格。我同哩度所有的版主都係唔認識。都係因論壇先認識的。何來小圈子???你亦都可以問其他的版主。你自己的牌同卡有無出入?
另請你改翻你本貼標題。牌商?小圈仔?我歡迎討論。但無講到好似針對你咁。
我諗師姐都係一時誤會,你可以共開討論一下點解你俾人關貼,unite哩到所有野都到好共開架wor,請先了解點解俾人關貼先,我諗你未了解就話人***牌商/小圈子***, 而家就係你不對了{:7_347:}
頭像被屏蔽
對事我都感覺你張保證卡同個牌唔同樣, 由其頭部同笑容, 不過見到唔想搞事冇投訴你, 同我自己唔bid 姐