新會員登記
搜索
樓主: 123456yan

[討論] 人緣鳥同人緣油

頭像被屏蔽
無所謂啦,新手都無問題,係要交下學費囉

{:6_326:}{:6_326:}
阿樹TEI 發表於 19-1-2014 09:48
不過 如果寺請既多少都有功效 因為之前幫朋友請
佢話改善左人緣既

想問下寺既係咪大棠寺個D都有得請???
THANKS
大自然 發表於 19-1-2014 12:01
無所謂啦,新手都無問題,係要交下學費囉

交下學費都唔驚,我驚請左D邪野...>_<
頭像被屏蔽
123456yan 發表於 19-1-2014 17:23
交下學費都唔驚,我驚請左D邪野...>_

睇圖片就吾似,反而會否係商場牌就吾知囉
都吾緊要啦,反正都在你家中,咪當飾物
大自然 發表於 19-1-2014 17:29
睇圖片就吾似,反而會否係商場牌就吾知囉
都吾緊要啦,反正都在你家中,咪當飾物 ...

我未買架....想問下各師兄意見先...
其實我都成日上黎呢度睇 泰國佛牌既知識...
不過都唔知自己岩請咩好...{:4_103:}
頭像被屏蔽
123456yan 發表於 19-1-2014 17:49
我未買架....想問下各師兄意見先...
其實我都成日上黎呢度睇 泰國佛牌既知識...
不過都唔知自己岩請咩好. ...

這就更好啦,其實在這裡的慈善拍賣區都有好多好牌
又幫到人,這更好啦
頭像被屏蔽
阿樹TEI 發表於 19-1-2014 09:48
不過 如果寺請既多少都有功效 因為之前幫朋友請
佢話改善左人緣既

之前某2個師兄或牌商都捐$寺送過人緣鳥, 一間屈班白, 一間屈是屋春
上3個月某牌商都叫人都捐$去屈是屋春, 之後送龍婆宋沙的星也查 {:6_327:}
如果一兩百我覺得樓主捐去拎好似益牌商咋
HeiPak@FB 發表於 19-1-2014 19:19
之前某2個師兄或牌商都捐$寺送過人緣鳥, 一間屈班白, 一間屈是屋春
上3個月某牌商都叫人都捐$去屈是屋春, ...

見係咁 我又掉出黎捐啦咁無牌商 好多人又請唔到心頭好既
頭像被屏蔽
阿樹TEI 發表於 19-1-2014 19:42
見係咁 我又掉出黎捐啦咁無牌商 好多人又請唔到心頭好既

{:6_327:}{:6_327:}
亞特蘭提斯 發表於 19-1-2014 10:03
無錯 最怕係在商場攞 十件七件都無開光
如果真係要請 親自到廟請

商場已經好左, 我見街邊有高彷