新會員登記
搜索
樓主: 一了無塵

龍婆添 圖鑑 小分享 (因為有師兄話想睇)

火... [複製鏈接]
see see see
多謝分享
哈!點解唔見左個所謂分享龍普添坤平既貼既?正正常常真品的話,呢到既管理層唔會刪除架喎!泰國佛牌市場你果張所謂的沙罵共佛牌証書,係一個叫"他匹贊"既地方幾十蚊有交易!我提意你拎塊所謂既坤平拎去比賽,一定俾人彈牌出來唔接受,只有真品的佛牌,"沙罵共"協辦的比賽先會接受申請,就算沒有頭4名的比賽名次,亦可以証明出你所謂的坤平是真品!如果泰國佛牌市場公認的沙罵共不可信!泰國有誰有這專業資格決定真假?屈啦霞麗現任主持?BULLSHIT!期待你的給"彈牌"分享,以正視聽!公道自在人心,借助分享手上假牌,為求出貨俾新手,你呢種俾人放血既老親想搵人接貨,我相信呢到大把高手睇實,你唔會得手!
siam9 發表於 17-1-2014 02:04
哈!點解唔見左個所謂分享龍普添坤平既貼既?正正常常真品的話,呢到既管理層唔會刪除架喎!泰國佛牌市場你 ...

師兄,你重金買到D牌番來,真係好叻叻呀!

果D牌之前全部都在"99la"見過人分享架!

咁珍品、咁星級、咁神力無窮,點解又會放俾你呀?

人地點解唔留來旺自己呀?   要俾你旺呀?  同你有親呀?

一句講晒!  錢囉!   牌商認錢唔認牌架嘛!  老襯!

不如咁講!

A生 向 "沙"的副主席 入手 "珍品" 跟住 去參加 "沙"的大賽,

會有不拿第一的道理嗎?     "天價珍品"就是這樣練成的!

"沙"的副主席 是 LP Tim專家,出LP Tim圖鑑,咁一早收起的 "珍品",放入圖鑑,咁咪圖鑑版囉!

龍婆添 (block叻) 合共制了 2千幾面,有幾多面而家在市場流通緊呢?

圖鑑有幾多面出過呀?  就算入到廟,都只係得幾十面的相。

你咁犀利,睇相就可以一口咬定面牌係假?

話有埋 samakom鑑證,你又話假?

而家講埋你知,面牌有 samakom比賽入圍,但冇名次。

面牌由泰國人祖輩從出廟就收到,貼肉帶,

也包過防水,殼爛左就收冇帶,不算是"珍品",只是小小的一面真品。

推介師兄你睇睇這個post!

真佛保證卡 VS 大型佛牌比賽
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=24083&extra=

忽然有個想法! D "天價珍品" 咁值錢,我就唔信強國人冇能力做 一模一樣!

越貴的"珍品"才越多贗品架!  

師兄小心呀!  鑑證書有假!  比賽證書 都可以假架!
專家又可以假!  圖鑑又可以假!  "99la"有冇放假!?!?!?   大家心照啦!

邊個先係老襯?  也心照啦!  師兄 呵!

龍婆添 2517 第一期 (Block叻) 大模 碰派坤平  (調左區)
http://www.unitehk.com/forum.php ... p;extra=&page=1

謝謝分享
欣賞欣賞
{:7_352:}{:7_352:}{:7_352:}
这1定要支持
多謝分享{:6_292:}
多謝分享!  {:6_292:}