新會員登記
搜索
樓主: 愛飛星

[討論] 你與聖物的緣份!

頭像被屏蔽
佛牌計, 反而我, 搵到鐘意既, 多數都搵到帶一排就冇咩興趣帶,

頭像被屏蔽
補充一句我依家有幾個牌都想請, 但因為財力問題都重儲緊錢,
老實說我如果搵到個自己喜歡的師父, 想搵佢某件聖物既話,
我會願意比多小小錢搵個個位師父最熱門既牌, 品相靚靚地, 有保證書or 大型比賽有獎 or 上圖鑒
都好過搵到個假野之餘, 重比左一大筆錢
我覺得自己幸運過好多人, 我新手時貪平, 請過2件假野, 但某版主話自己請左一堆假野....

所以先有足夠財力, 緣份既機會就會增加{:6_295:}
十分認同。任何聖物,都係緣份的安排。
rr1628rr 發表於 14-1-2014 10:15
我見你時常也有下標的,投不到心頭好嗎?帶佛牌都是隨緣吧!我都是這心態。但話又要說回來喎,有錢又真係能 ...

無計啦!有時真係整定係唔係你呀!當時錢真係要就住就住,而家我真直接同阿權哥請啦!今日我又做左兩件善事了!希望今晚又可以投到心投好啦
憑感覺,唔好因為見到某啲牌便宜就求