新會員登記
搜索
樓主: JohnnyWong@FB

[求教] 「必打」擺放位置

hei415 發表於 14-1-2014 08:55
應該系不能接近下身  此舉乃是大不敬    這是我理解既意思    ,有錯請師兄指點 ! ...

其實係不能跨過
hei415 發表於 14-1-2014 08:55
應該系不能接近下身  此舉乃是大不敬    這是我理解既意思    ,有錯請師兄指點 ! ...

謝謝指點
頭像被屏蔽
經常保持乾淨和靜是足夠了,用自己心仲有努力。
xyz 發表於 14-1-2014 19:58
經常保持乾淨和靜是足夠了,用自己心仲有努力。

明白,如果我在衣櫃內,但沒有擺放內衣的,可以嗎?
如果你突然唔記得放左佛牌,而又放左內衣服落去咁就,,,,,{:6_320:}
愛飛星 發表於 14-1-2014 20:11
如果你突然唔記得放左佛牌,而又放左內衣服落去咁就,,,,,

放心,那個櫃桶是放冬天衣物的,不是常用的。我想應該可以吧,定係我要另外買一個盒擺放?
買個盒整整齊齊啦!我果d盒係(深水步)d賣手飾材料店舖就有!到時放落去睇就好靚仔,好整齊呀啦!{:6_326:}
慢慢搞起呢到 努力吧{:7_365:}{:7_359:}
愛飛星 發表於 14-1-2014 20:34
買個盒整整齊齊啦!我果d盒係(深水步)d賣手飾材料店舖就有!到時放落去睇就好靚仔,好整齊呀啦!{:6_326: ...

其實我想買一個禮物盒,靚靚仔仔的,在裡面放一條全新的毛巾,其實咁樣足夠未架? 有無d特別儀式要做?
wingki987 發表於 14-1-2014 20:37
慢慢搞起呢到 努力吧

多謝你,大家一齊努力吧!!{:6_330:}