新會員登記
搜索
樓主: 一了無塵

[人緣膏/油] 古巴阿里阿察 Khuba Ahliyachat 人緣膏

快D試下La,如果好的話我又請!
快D搽完返來報告下嘛~~
rr1628rr 發表於 9-1-2014 23:53
快D試下La,如果好的話我又請!

點先算好?
頭像被屏蔽
{:6_327:}{:6_327:}
好味嗎

點先算好!這是一個很哲學的問題,你叫我怎樣答你呢…所有學科去到最後最後就是給解釋下定義!所以(點先算好)其實是一個很深的問題!你試下問自已怎樣才算是一個好男女、好女人,你就會明白的了!隨著時間和歲月的不同會有不同的定義。(愛情)其實是可以用來解釋這個宇宙大部份的問題的。所以,如果能解釋(怎樣才算好)這個問題的話,就有可能可以解釋到宇宙為何會誕生一樣!其實是有點難的!...............哈哈!以上都是跟師兄你說說笑而已!{:6_296:}{:6_296:}
rr1628rr 發表於 10-1-2014 09:07
點先算好!這是一個很哲學的問題,你叫我怎樣答你呢…所有學科去到最後最後就是給解釋下定義!所 ...

等我重睇晒成段字
頭像被屏蔽
師兄唔得閒又唔知点表達 , 一於攞嚟畀我試啦
我懂分"好人/ 壞人", 又有留意"天文地理 雜誌", 請回來又唔識分好壞,
為有我( 勉為其難 )幫你啦
axe 發表於 10-1-2014 10:51
師兄唔得閒又唔知点表達 , 一於攞嚟畀我試啦
我懂分"好人/ 壞人", 又有留意"天文地理 雜誌", 請回 ...

睇唔明各位師兄講咩

頭像被屏蔽
一了無塵 發表於 10-1-2014 10:53
睇唔明各位師兄講咩

睇得明尼句就得喇, 又有文字又有圖像 :
(( 一於攞嚟畀我試啦 ))