新會員登記
搜索
樓主: tomy927

[符管] 分享龍普Doo 一支符管

el8840696 發表於 20-12-2013 18:04
我個佛祖粉牌冇戴過都有一粒增生

但係我估....粉牌有舍利增生係因為LP Doo  o既粉料有加龍婆自 ...

無錯,大概就係咁意思,個Jakrapat聖粉嘅法門已經跟LP Doo一齊離開咗我地,

應該得返LT Ma出嘅牌仲有機會會用到Jakrapat聖粉,唔知Wat Sakae 仲有冇呢
tomy927 發表於 20-12-2013 18:13
無錯,大概就係咁意思,個Jakrapat聖粉嘅法門已經跟LP Doo一齊離開咗我地,

應該得返LT Ma出嘅牌仲有機會會 ...

係,LT Ma做o既牌係有加LP Doo  o既Jakapat聖粉.....

Wat Sakae 2540系列好似有加舊牌碎.....

仲有一個機會係....古巴BoonChum{:6_328:}
其他有相關法脈傳承o既高僧,暫時都見唔到有類似o既粉料出現
el8840696 發表於 20-12-2013 19:29
係,LT Ma做o既牌係有加LP Doo  o既Jakapat聖粉.....

Wat Sakae 2540系列好似有加舊牌碎.....

師兄,你好犀利呀,而我不知古巴BoonChum是誰
tomy927 發表於 20-12-2013 19:30
師兄,你好犀利呀,而我不知古巴BoonChum是誰

係一位經常係深山閉關o既泰北高僧, 等我揾多d完整資料先po{:6_336:}

無辦法啦, 因為好鍾意LP Doo, 所以好想知師父o既法脈傳承去左邊{:6_303:}
el8840696 發表於 20-12-2013 19:42
係一位經常係深山閉關o既泰北高僧, 等我揾多d完整資料先po

我都好鍾意LP Doo,等你出post
記得通知我

LP Doo 係一位菩薩嘅化身,你知道嗎
tomy927 發表於 20-12-2013 19:46
我都好鍾意LP Doo,等你出post
記得通知我

你指龍婆托{:6_304:}

龍婆托亦都是那一位菩薩的化身,

下一次再來人間應該會係百零年之後
tomy927 發表於 20-12-2013 20:49
龍婆托亦都是那一位菩薩的化身,

下一次再來人間應該會係百零年之後 ...

解釋下thx

等我溫下書先
el8840696 發表於 20-12-2013 21:42
解釋下thx

等我溫下書先

我記得唔係好清楚,都要搵返先知{:6_296:}