新會員登記
搜索
查看: 3269|回復: 8

錢甩運春經 (中文版)

我每日都有念啊,是屈曼冠碰2549崇笛佛牌经文,對運氣,財運有提升  {:5_139:}

NA MO TA SA ,pa ka wa to,ah la ha to,sum ma, sum pu ta sa x3

擦也,剎那,甲打,PUT打,車斗嘩馬冷剎嘩客冷,澤毒沙炸剎彭肋省,夜別永述納哇剎怕,登肯隔啦撻唷PUT他,押撻V實DEED那也家,十啤百跌鐵咑買行,嘜咑既爹沒唎剎啦,史些百跌鐵哆買行,PUT陀騰磨撻V囉贊呢,省固百跌鐵哆買行,(喔)呢沙怕姑哪嫁囉,啞撻夜咩啞多律陀,洒呢PUT澤他見呢,個DUM唷別跌怕卡十面,摩(看)啦囉擇嘩媽既,他(見)尼剎WAT呢買行,啞鬆啞難咑啦(喔)囉,嫁沙破澤馬哈哪磨,呀拍鬆嘩馬所達既,既剎哆別跌怕卡十面,樹REE唷WAT拔彭嫁囉,烈先囉士唎三班囉,梳P多沒烈半卡喎,嗊馬肋嫁沙個TEE囉,嘜HAIR史節突嘩他個,梳買行WAT撻尼烈(漲),百跌他市姑拿隔羅,半羅罌姑唎馬羅,擇(喔)笆肋史嘩LEE,TEE啦班擇夜咩渣啦,甩啦爹滴肋嫁嘜嘜,(些)沙史跌馬哈TEE(R 嘩),WEEK節咑節肋沙哇嫁,A咑史跌馬哈TEE (R 嘩),節突彎陀GIN囉甩沙,測難咑使肋爹借甩,罌卡猛茄樹沙鐵咑,甩咑冷布肋哆啞舌,咑結呢咩咑述咑更,他差芹八察哆啞是,嘩咩罌姑LEE馬肋更,芹他磨肋巴RING但澤,啞打那地吔述達更,啞嫁些折達冷亞市,寫沙拔嫁那散鐵咑,節難哪WAT啦慎唷咑,剎咑百加肋冷甲咑,嘩咑必咑跌山渣咑,啞歇辣擦毒拔他嘩,啞些沙WEEK甩YONG(樣)毒,晏冷達切甩爹擦沙,WAT剎哆咩沙既借甩,剎他山BOOT達板察呢,切甩板擦甩嘜寢ME,WEEK客冷但嘜歇達呢,剎咑巴靚毒猛,剎啤嗲嘜吓布LEE沙十怕,IT謝WAT慢哆述卡哆述甩可,節那LOOK怕WAY甩,節毒笨他喎騰嗎LOOK怕WAY甩,節咑RUN省CALL省(看)LOOK怕WAY甩,節但咑啦唷,剎探嗎LOOK怕WAT霸烈哆,澤啦REE節甩霸擦呢,DEE。
清楚哂,謝謝分享
thx share{:6_303:}
謝謝分享
{:6_330:}謝謝分享
好有用既知料,多謝堤供!   thx
嘩....好長呀.....{:6_324:}
thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
呢個真係好強....同埋好長.......