新會員登記
搜索
查看: 5794|回復: 40

[坤平] 求助 一心想化險反而家破了 有方法幫忙嗎???

我個fd個老公今年4月衰毒品俾人拉左
到今年8月尾我個fd先勸到佢老爺奶奶保釋佢出來
佢老公誓神擘願話唔會再掂毒品 對我個fd一條心 唔再搵d損友
之後佢老公唔知聽邊個教佢去請佛牌
重要請左番來我個fd先知 都唔緊要 我個fd都諗住幫到都無所謂我個fd對個佛牌感覺唔良好 佢有同佢老公提出
但佢老公無理會我個fd 繼續帶
之後就....唉....
佢老公做幾份公無份長 無$就問我fd&父母拎
重試過拎左我fd d首飾 電話 bb d金器....
又成日wt's app 電話 重要係夜mama
我個又要留工又要湊住個女 同佢嘈就分房
11月頭重走埋  但佢有保釋條件係身 $200000呀 隨時無
之後我fd重發現佢老公有第二個 fb po晒出來 連佢姑仔都知
我個fd崩潰了 我幫佢諗左好耐 應該係個佛牌
佢琴晚係屋企見到佢老公前日番屋企漏低個佛牌 佢今日拎左俾我睇
其實我都唔係好識 我研究左成日
我先研究到個佛牌應該係坤平
大家可唔可以俾d專業意見 幫幫手{:6_310:}
我個fd無人幫到佢 明明係佢老公錯 但重要理直氣壯
佢老公身邊d人好似幫住佢咁
大家幫下我個fd 啦 重有個bb架{:6_309:}睇到都心痛

20萬保釋??你地覺得個佛牌影響到你個FD個老公咁樣?
係呀 佢出番來未帶之前真係對我fd好好
佢帶左之後個人唔同左
唔緊張個老婆同女
有冇果塊牌既多d資料?
又唔知佢係邊請 而家個佛牌係我度
我都搵左好耐資料先知係坤平{:6_319:}
post張相來睇睇

登錄/註冊後可看大圖
唔知睇唔睇到
如果唔得聽日再補
其實可唔可以送走個佛牌?
whatsapp相睇睇
上图记得上埋背面···