新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[求教] 關於臨時要放低牌問題

亞特蘭提斯 發表於 30-11-2013 23:07
比人老點 最大問題係自己迷信 怪不得人的

你驚就用佛牌夾
韋拿 發表於 30-11-2013 22:31
又係1個誤人子弟既牌商

{:6_330:}{:6_330:}{:6_330:}
頭像被屏蔽
Amber 發表於 1-12-2013 02:39
樓主佢又信真神奇

咁多位師兄 我有爬文 但我聽到個老細咁同我講  我想了解清楚 問一問 請問有咩問題?
點解大家要用咁既態度?
同埋點解佢咁講 ? 我點知點解佢咁講我又吾係佢
頭像被屏蔽

識既就吾係新手啦  爬爬文就可以了解晒 出本書睇完都可以啦
洗咩討論?  洗咩發問?
大家都試過新手  各人都有各人經  歷過既問題存在
但不是罪吧?
我都係想盡可能知多點 等自己 吾好犯左點禁忌吾知姐
了解左 都可以幫之後既新手  
討論區不是 3幾個人就可以 維繫生存 而係要 1個接1個 維繫1個問題 可能會有千百人問過
無爬文 問係有不當  但我就是見有文說可以 而老細話佛祖牌就吾可以 所以先問下姐
我想比人誤導? 我想信錯既說話?  我吾係話吾可以袋手袋我只係問 可吾可以 我存在信同吾信之間 既問  我吾係信 我信就吾會問啦

講完

冷靜小小,我咁講并不代表你係錯,最緊要現在清楚了解,下次可以幫到其他人,每個人都有表達自己既權利,又何必太執著
和諧和諧{:6_298:}
韋拿 發表於 2-12-2013 17:19
冷靜小小,我咁講并不代表你係錯,最緊要現在清楚了解,下次可以幫到其他人,每個人都有表達自己既權利,又何必太執著

LEVIS 發表於 2-12-2013 11:49
咁多位師兄 我有爬文 但我聽到個老細咁同我講  我想了解清楚 問一問 請問有咩問題?
點解大家要用咁既態度 ...

我由1#由頭睇到尾36#
所有師兄的態度係...唔想你比個老闆老點咋喎

呢度D師兄講野係咁,有時仲有個叫阿特既經常爆粗添
唔洗咁介壞,我係論壇都好斯文,但係出面就經常"門小"人
大家都係冇惡意只係表達方式唔同姐
唔好咁上心,其實個佛袓,早就係個心度,只要你冇存心對佢不敬相信放邊都一樣,
我係泰南轉兩程機請尊16吋高既澤度com返黎,如果咁多禁忌要驚,佢一定跟唔倒我返深圳啦,
酒肉穿腸過  佛在心中留
咪比D半桶水點呀