新會員登記
搜索
查看: 4501|回復: 24

[求助] 真係唔知點開始

小弟一向都盡量行善積德, 但都希望借助佛牌增一增自己嘅人緣, 桃花同事業運

但我唔知香港邊度可以請到, 短期內又唔可以去泰國, 又唔知請邊位佛

可唔可以幫下我? 唔該唔該

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
人緣坤平或蝴蝶牌啦,都係一個唔錯既選擇
對!坤平同蝴蝶都可,我就帶坤平多!
貓妖 發表於 16-8-2011 18:21
人緣坤平或蝴蝶牌啦,都係一個唔錯既選擇

香港可以邊度請到? 小弟冇乜錢,只有愛心。

仲有家貓會唔會有相剋問題?
頭像被屏蔽
你可睇下呢度供請區d師兄既牌呀!
VVWV 發表於 17-8-2011 16:48
最平最平既200-300都會有既.

吓
點解要''吓''呢~唔係好明...
http://www.hk-thaibuddha.com/for ... &extra=page%3D1
你可睇睇有咩功能先再決定!

差唔多加啦. 因為店主要出經營成本+穩錢/ 運輸又要錢 / 造者要少少成本+穩錢(修寺同幫助貧窮泰國人,當然唔系100%啦 ){:1_1:}
其實你如果真系唔夠可以去本論壇既 特惠聖物供請區/慈善拍賣區 <一依2到都可以汁到"平野"
再唔系 你可以戴D平平D既玉  只要你有佛心.戴咩都會有力(玉本身當然都有力.

評分

查看全部評分