新會員登記
搜索
樓主: cow

[高僧自身] [十元拍賣]Lp tim(肥tim)2540自身粉牌

師兄,是十元拍賣,應該係148先啱

唔明十元起標怎會有零頭數出現!所以我出:160 余下的師兄好計數!

評分

查看全部評分

想請問,明明清楚表明起標價(港幣):10每口價(港幣):10,但宊然走出單頭138,139,跟住樓主又話咩148,我出170,但宊然又出181,咁依家即係點,可否清楚一下呢,樓主{:4_101:}
rr1628rr 發表於 26-11-2013 09:56
唔明十元起標怎會有零頭數出現!所以我出:160 余下的師兄好計數!

我都係跟師兄160後出價170,等回復返之前每口叫價10規矩....{:4_87:}
人家181完標應該沒問題的!可能樓主收180或190都沒問題!因為最後完標那位是高出你最少10便行了!我個人認為沒問題喎師兄!
JasonHo@FB 發表於 3-12-2013 13:30
我都係跟師兄160後出價170,等回復返之前每口叫價10規矩....

如果我是你的話,而我又想出標高過他,我會出190因為可以不理會那個一元的,在哲學上這個可以叫做同情的理解!{:6_296:}!因為有些新人可能是不太懂吧!有些朋友也可能沒有看清楚吧!所以要看看樓主自行判斷了!最後他確確實實是最少高出你10元這個才是重點!
rr1628rr 發表於 3-12-2013 13:53
如果我是你的話,而我又想出標高過他,我會出190因為可以不理會那個一元的,在哲學上這個可以叫做同情的 ...

其實都係睇樓主決定喇,我都係過來人,之前我試過無睇清楚落標價同截標時間準則,只係樓主未回覆...{:6_294:}
誓言 win $181