新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[其他/冠蘭] 帶了個數天 的組合 (希望有心人為我祝福)

同埋一日未埋單,你點知今日係你人生最黑暗既日子
當然我都希望而家會係你人生最黑暗既日子,
但事實當你行得更遠既時候
今日所發生既可能你都未必會再記得
所以努力向前吧{:6_298:}給力
頭像被屏蔽
關關難過,關關過
加油!
頭像被屏蔽
多謝各位 師兄 師姐  雖然我到現在都仲未 解決到 但真係好多謝你地
特別要多謝ChrisChow 係whatsapp 教左我好多野  {:7_352:}
師兄 努力呀!俾D正能量你{:7_361:}
頂住就會好~~~~~~~~
加油
頭像被屏蔽
奇蹟都是沒發生  {:7_349:}
加油呀!
祝愿师兄早日度过黑暗期
人生本來就無永恆的快樂或難過之事..就像海浪一般~起起伏伏..師兄~人生不如意之事十之八九..但~您要記住~再難過也是一陣子~再開心也是一陣子..所以要常懷感恩之心..當幸福時要珍惜~當困苦時要忍耐..從中去體會人生的變化..逆來順受...總該有一日一定能雨過天晴..成就與提升自己的心境..越是困苦越樂觀..自古有一句話...天將降大任於斯人也..必先苦其心志~勞其筋骨~餓其體膚~~"自助者,天助也"..小師弟在此也祝福您...加油!保持樂觀...一定可以挺過去的!師兄加油!!!!{:7_352:}~~~