新會員登記
搜索
查看: 5800|回復: 30

[其他/冠蘭] 帶了個數天 的組合 (希望有心人為我祝福)

頭像被屏蔽
跟前文 在陰牌的害處 本人因近年運氣發黑
前2星期供了牌二哥豐 帶 已有良好感覺
便再請了1牌 蝴蝶+人緣烏 及 1小小尊 儲蓄老人
帶了約一星期......我相信現在 是我人生最黑的光陰..........
我是做sales 因運氣差而開單出現問題 俑金不足  儲蓄一路 流去....
而近呢個星期.....更出現 嚴重問題..... 就是特然被迫遷................
而因為財政 一路流失 現在租屋又要 上期+按金吾夠$ 比
面臨無地方住......  本想問公司借點糧但公司又因 我今年業績差 而 吾願意借比我 {:7_349:}

現處於走投無路=.=

求師兄們為我 祝福一下 求下大家的聖物幫我渡過難關  祝福我公司明天會改變主意幫我渡過此難關  
今年犯下太歲 真的異常黑.........{:7_349:}{:7_349:}
過渡期!過左就又一條好漢!!
走投無頭!
要祝福?好、好!好!祝願師兄能得聖物幫助!
祝願師兄安然渡過難關。祝願師兄快快過度,祝願師兄堅強!
點解你要戴二哥豐?照你咁的情況。我會建議你請澤度金。不過點都還。希望師兄渡過哩個難關
祝福你
有時等佛牌幫你都唔搵多份PT做?Anyway我都會祝福你
頭像被屏蔽
日日 返10 放8  車程2hr  我都想找 pt
Levis 師兄, 比心機啦!天無絕人之路

Good luck{:6_294:}
祝願師兄您早日渡過黑暗既日子!!
早幾年,有一期我都覺得自己好黑,咩都唔順
以前每年都有去車公廟拜車公既習慣
唔順個幾年都有去拜車公,同特登去轉風車,希望可以轉番好運D
點知轉左兩年,一年比一年更差,第3年我都冇再去轉
原因,我覺得有時太強求可能未必好,保持現狀又未必係差
之後唔順唔順下又好似慢慢順番D
所以CHING都唔好咁緊張,咁唔開心,船頭橋頭自然直{:6_298:}努力加油
回復 贊好 3 反對 0