新會員登記
搜索
查看: 37060|回復: 341

[高僧自身] 龍普托....又救一命

火... [複製鏈接]
2550 屈虛夢括

話說....上星期同女友去澳門 返到香港差不多一點...
就一齊坐的士返去....去到的士站發現左排第二個位個的士大哥好似暈左咁ZzzZZZZ
之後無理會就上第一架的士....呢個時候突然比人上左....即係...我地要坐第二架....
oh my god.....排第三架既司機大哥上前拍左十幾秒第二架既的士大哥先醒

一上車....死緊...係咁釣魚...呢個時候緊係同個佛牌講...有咩事布望保護我...

差不多到屋企既時候...驚險時間黎啦.....個司機好似見唔到前面改路咁.....直插d牌同水馬到....

撞前一秒緊係攪住女朋友啦,,,,,o彭.o彭.o彭.o彭.o彭. N聲之後....

車頭爆哂....前面窗列哂....好彩全車人無事

終於又告一段落.....我係龍普托粉絲我女友當然都帶龍普托啦....

想知我地緊咩龍普托....你要識做啦...... 不過唔好見怪我地既龍普托唔係咩貴野

...話說我塊龍普托只值399THB....同埋唔知咩寺咩師父咩年份...

不過價錢同塊佛牌得唔得係無關係既

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
睇下先  {:7_345:}
頭像被屏蔽
師兄 福厚 {:7_361:}
{:6_327:}LET ME SEE ! THANK YOU !!
睇睇{:7_345:}{:7_345:}
睇睇
應該係唔穩我出事了
頭像被屏蔽
{:7_358:}{:7_358:}
{:6_292:}{:6_292:}