新會員登記
搜索
樓主: wallace1008

[爆料] 狗狗啦論壇真係不知所謂~放野平D都BAN!仲BAN埋ID

果邊不嬲係咁

只要你平個佢,優惠過佢d 版主

佢就會叫你加價, 如果唔係就屈你個牌係假

再ban 你.

所以我真的睇唔過眼......

可憐了那些大陸同胞, 請牌時知佢係大陸同胞就再私底下推介d 貴牌比佢.

仲要高市場價100%. 由於資訊不足, 內地同胞被抬價的情況實在太多

在果邊論壇發貼投訴, 果邊果班人又會話係佢自己私下pm 唔關佢地事.

之後唔夠兩日又被ban 滅口.

所以........... 你都只係冰山一角{:7_365:}
算吧了。佢哋係咁的了。小圈子游戲
頭像被屏蔽
lochun 發表於 21-11-2013 10:28
果邊不嬲係咁

只要你平個佢,優惠過佢d 版主

咁樣  捐幾多$ 做幾多善事 都 保吾返啦
頭像被屏蔽
我覺得點解人地會對你咁?是否你對他們不好先會咁?我唔想一個咁大群組會張一個人入黑明單囉?
頭像被屏蔽
wallace1008師兄呀?請問你同果D大帝好朋友吖,點解針對你一個人呀?我真的不明白,如果咁我同D朋友唔好上狗狗啦,我就叫朋友上unite吖,
頭像被屏蔽
本人想問大自然師兄?什麼叫做陰物及陰料呢,有骨灰是不是呢,頭皮油是不是呢?蕉精粉是不是陰物或陰料
貓妖 發表於 20-11-2013 01:24
某論壇不嬲都冇天理,公理,情理~
有既只係得霸權同獨裁~

講得好師兄,還有那邊叫什麼XX買家,買啲有問題低價佛牌,都冇人知,真係可笑到呢?

~唉~
頭像被屏蔽
MuMak@FB 發表於 21-11-2013 21:19
本人想問大自然師兄?什麼叫做陰物及陰料呢,有骨灰是不是呢,頭皮油是不是呢?蕉精粉是不是陰物或陰料 ...

這個問題請另外開貼發問
相信會好多朋友解答你的問題
MuMak@FB 發表於 21-11-2013 20:41
我覺得點解人地會對你咁?是否你對他們不好先會咁?我唔想一個咁大群組會張一個人入黑明單囉? ...

佢地列一個人入黑名單係唔需要經過群組會議,只需要是但一位版主覺得你平過佢就已經可以BAN,要唔要比件塊你試下?

評分

查看全部評分

hook282000 發表於 21-11-2013 22:33
佢地列一個人入黑名單係唔需要經過群組會議,只需要是但一位版主覺得你平過佢就已經可以BAN,要唔要比件塊 ...

比我好了