新會員登記
搜索
查看: 2807|回復: 10

[組合] 個人分享

自從請咗佛牌後,可以講話好多嘢都順咗好多,依家本身請咗儲蓄老人供奉型及龍婆了善加財龜後,自問本身又無話刻意要求大富大貴,奉賭必贏,但求收入平穩,唔會亂揮霍就可以,外邊多咗工開,其實唔多唔少都有少少額外收入。

人緣方面就有龍婆讀坪平,阿贊白礦三印符管,明顯增加咗人緣,讀完嗰科既同學都少咗聯絡,但近排天氣凍,佢都Whatsapp問候一句”朋友仔天氣開始凍,著多件衫….”,最主要仲要係異性。

係事業上,其實一直都有阻滯,我都好想升任另一階層,但往往被人阻撓,我自己心態只係做返正常嘢,無話刻意為咗討好任何人,而去表現自己或為求目的,不揀手段.但出一D大部份人都唔會認同既事,好似篤人背脊,但都被工作上”小人”出言挑撥離間,請咗必打拉壺後,感覺身邊”小心”遠離,多咗好多人去幫我一把,經過依二個月黎既嘢,終於得到人認同。

其實我係度唔係話要求大家請咩咩佛牌就可以達成心願,中六合彩頭獎,中三T,想嗰樣得嗰樣,只係希望佛牌其實好睇配帶者既心態,無可否應,佛牌可以扶助到我少少,但都要心態正路,多行善舉。
{:6_294:}
頭像被屏蔽
就算沒有明顯既幫助,佛牌都可能已經幫你擋左某些東西,無論帶佛牌又好,沒有帶都好,只要心存正念我相信沒有東西能夠阻撓

評分

查看全部評分

回復 贊好 2 反對 0

THANKS FOR SHARE ..
心態正路,多行善舉{:6_327:}
頭像被屏蔽
{:6_327:}
性格也能改變命運