新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

板主同板友!大人同細路!男性同女性請進

對不起!!經過老大提醒我!!係哩個討論區有少少過左位!係哩到道歉聲先!!我既興趣係寫小說!!所以係有買關子出現,,因為只想新動小小同有肉緊嘅感覺!!如果今到這個討論區有煩擾感覺真的是抱歉!!結局係我用語音澄清番不是大陸能後!!佢立刻道歉番而也落力介紹崇笛!、當然我不會供請,,這個係必然!!發表係希望佢見到知道不是所有人收到母親避問後而冇反應!!希望大家引以為傲!!
完結!!我現在也不知討論區仲會唔會歡迎我,,,
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 20:36

乖乖的,

你記住, 人總有錯, 包括你自己

在批評別人前,先反省自己過錯.

知錯能改, 以後唔好再亂批評別人...

我們始終會歡迎你繼續上來交流佛學心德.

唔好再搞事勒.........

評分

查看全部評分

不過老實講, 我真係不太相信有版主會無啦啦用粗口鬧你

其實你有冇反省過你點解會比人鬧呢?

lochun 發表於 16-11-2013 20:44
不過老實講, 我真係不太相信有版主會無啦啦用粗口鬧你

其實你有冇反省過你點解會比人鬧呢?

對不起師兄!!係哩段事!!我真係冇估!!成件事,,佢吳會我係什麼大陸能就爆我!!我澄清番佢道歉就係咁簡單!!兩句講哂!!完全唔會有人留意!!
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 20:53
對不起師兄!!係哩段事!!我真係冇估!!成件事,,佢吳會我係什麼大陸能就爆我!!我澄清番佢道歉就係 ...

唔緊要啦,

人向前看, 事已過去~~

以後記得乖乖喔~~
如果不信我可以post!!經老大提醒聲音也會經過住理!!
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 20:55
如果不信我可以post!!經老大提醒聲音也會經過住理!!

成年人做野 除左考慮自己外 還會考慮其他人既睇法和感受 還會否顧及會否影響他人
本人做事更會講求義意 如果我認為不會影響人但無義意既事 我係唔會做既

你可以參考以上既方法 評估任何你想做既事情
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 20:36

除左拜陰人仕,Unite歡迎來自四方八面既朋友
Screenshot_2013-11-16-21-03-0.png Screenshot_2013-11-16-21-03-1.png Screenshot_2013-11-16-21-03-2.png Screenshot_2013-11-16-21-03-3.png Screenshot_2013-11-16-21-03-4.png Screenshot_2013-11-16-21-03-33.png