新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

板主同板友!大人同細路!男性同女性請進

買番d花生
頭像被屏蔽
微信語音聊天記錄手機導出

Android:
安卓下的目錄 sdcard/tencent/MicroMsg/(一個亂七八糟數字加字母的長文件名文件夾)/voice

裡面不分聯系人,所有的都是在一起的,你可以提取出來按建立時間或大小排序, 更容易找到你想保留的那個。

評分

查看全部評分

韋拿 發表於 16-11-2013 00:08
你地係對話定信息?

之前有信息也有語音!!真係好正常的對答!!
hook282000 發表於 16-11-2013 00:11
你地之前既話題講緊咩呀?點解一開始就爆粗咁激動?
你可以放上youtube,再貼條link上嚟呀 ...

一開始我係問(師兄我想供請一尊崇笛!有什麼好介紹?!)之後有給圖我看!有俾條link我睇!!一齊正常!!之後就像核爆一樣!!
RoyT 發表於 16-11-2013 02:10
微信語音聊天記錄手機導出

Android:

感謝師兄!!我會試試整!!
頭像被屏蔽
微信的語音文件是arm的,用Convert.Files線上轉檔網站暴風就可直接轉回mp3檔

教學:http://steachs.com/archives/1458

http://www.convertfiles.com
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 03:22
一開始我係問(師兄我想供請一尊崇笛!有什麼好介紹?!)之後有給圖我看!有俾條link我睇!!一齊正常! ...

係唔係講過啲咩觸動到佢既神經線呀:lol
hook282000 發表於 16-11-2013 11:13
係唔係講過啲咩觸動到佢既神經線呀

應該就係了。問咁耐仲唔請。。。
hook282000 發表於 16-11-2013 11:13

應該就係了。問咁耐仲唔請。。。

我都唔太清楚!!我只問左三句!!