新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

板主同板友!大人同細路!男性同女性請進

lochun 發表於 16-11-2013 22:59
即係你話我人品唔好啦??

板主大人我用短信請求你查除!!你話回水!!我用左$$56你才回我$30仲要耍我!!!不個你都好!!
el8840696 發表於 16-11-2013 23:04
師兄捱更抵夜都等樓主回覆, 張證書非你莫屬

大人!!有乜睇法不方直說!!感謝!!
用windows內置既錄音程式,一邊播微信既錄音,另一邊電腦錄返低佢,就可以解決你個問題

win7中文版:
開始鍵->附屬應用程式->錄音機
kaonashi 發表於 16-11-2013 23:10
用windows內置既錄音程式,一邊播微信既錄音,另一邊電腦錄返低佢,就可以解決你個問題

感謝!!我看已經冇哩個必要了!!

評分

查看全部評分

KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 23:06
板主大人我用短信請求你查除!!你話回水!!我用左$$56你才回我$30仲要耍我!!!不個你都好!! ...

我都話轉左新link

叫你去你又唔去

我點回水比你呀?

你check 下我個回覆先啦
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 23:13
感謝!!我看已經冇哩個必要了!!

學左無壞,多個方法姐

lochun 發表於 16-11-2013 22:59
即係你話我人品唔好啦??

你同阿特都係

{:6_293:} 比你發現左~~~
KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 23:09
大人!!有乜睇法不方直說!!感謝!!

玩火好危險架....乖啦
睇曬d貼先知係水貼,比你嚇死,呢度D人一身正氣,如果聞倒有妖味,好快會係個壇度唔見左,仲話版主添,機本上除左部電話比人偷左之外,呢度係唔會有D咁既版主,因為我知道阿特對版主係有好嚴格既要求,唔係阿豬阿狗伸請都可以做版主,係我立場版主就係論壇入面既管理者,如果管理o個個都有問題,個壇唔方會正氣得去邊度,你所講既人出牌係發財,我地呢度D人係真心愛好同交流,絕對唔會掠水,下次咪鬼出D咁既貼,我會好唔安樂,多謝合作