新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

板主同板友!大人同細路!男性同女性請進

KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 22:07
但唔係講小!!老大和板主們!!如果俾我說的事片到!!請加分!!因為一小時回十貼真係好困擾!!用短信要 ...

復回覆都要錢?  你想我哋俾乜表情你?一路咁好好玩吖?
kkk 發表於 16-11-2013 22:10
復回覆都要錢?  你想我哋俾乜表情你?一路咁好好玩吖?

一個人既福報係自己決定的 面對是非小人者 自己必定係是非小人
佛陀常說的因果 不早就跟我們說了嗎?

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 16-11-2013 22:14
一個人既福報係自己決定的 面對是非小人者 自己必定係是非小人
佛陀常說的因果 不早就跟我們說了嗎? ...

咁又係
亞特蘭提斯 發表於 16-11-2013 22:14
佛陀常說的因果 不早就跟我們說了嗎? ...

咁又係

你條友 你有意無意間已經POST 左LINK 勒

你知唔知POST LINK 係好大罪架........?

短信息,,要!!!開哩個貼係想表達我對間離台的不滿!!免費送我也不要!!而令一方面看到你們像一家人!!沒有求其踢個人出來認!!沒有自私!!相對看見毛私!!我沒有間錯!!
再一次表示歉意!!請求完亮!!

評分

查看全部評分

KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 22:20

你要求我張你個POST 放明亮再置頂?

KikiKi@FB 發表於 16-11-2013 22:20

我仲可以幫你加深D顏色, 突顥你個TOPIC

做到全明的效果!