新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

[黑名單申訴] 有解釋...

CHING不如POST師傅覺得有問題聖物上黎睇下
如果一睇,呢到D CHING有懷疑,我深信呢到D版主會公正處理的
因為呢到效率好快, 一有唔對路就出手,所以先唔同隔離台{:6_318:}
但呢點我係絕對欣賞的{:6_327:}

評分

查看全部評分

唔好黎哩套!!我回覆身份應該不會再在網上請佛!!只想多一個平台給我做善事!!
阿森 發表於 14-11-2013 22:39
你知唔知自己講緊乜野?
你話你冇話佢係假,但你又話比人笑你所以唔供請?
你諗清楚先再講!! ...

請你只細睇清楚!!(不是所有供品都是假的)身上有四尊!!只仲了一尊!!長細麻??
你再講咩都冇用,你講左咁耐,證據又冇…相你又唔post…
都話左你post 出黎證實係假既話會還你一個公道…你又話冇講佢係假牌
咁你想點??

評分

查看全部評分

ChrisChow@FB 發表於 14-11-2013 22:40
CHING不如POST師傅覺得有問題聖物上黎睇下
如果一睇,呢到D CHING有懷疑,我深信呢到D版主會公正處理的
因為 ...

師兄不要在這裏踩我上位!!什麼台都好!!他們不是利用佛賺錢麻??
如果咁樣令你誤會,係我多口,唔好意思
阿森 發表於 14-11-2013 22:46
都話左你post 出黎證實係假既話會還你一個公道…你 ...

{:6_327:}支持師兄您的講法,就是攞證據出黎,討回雙方一個公道!!
阿森 發表於 14-11-2013 22:46
都話左你post 出黎證實係假既話會還你一個公道…你 ...

大自然師兄佢不禮貌請叩分!!!再講(不是全部假)不難理解!!
咁你咪攞尊假既出來睇下先, 你咁理直氣壯,又唔敢POST, 你究竟怕乜野??
我覺得你係驚自己比人笑, 根本你就冇証據