新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

[黑名單申訴] 有解釋...

lochun 發表於 15-11-2013 11:05
我明白

因為我結緣既必打都蝕硬~~~~~~~~

舊夢不需記;往事只能回味.......
師兄:你所謂嘅証明可能只有小數人覺得成立!我不是幫權師兄,但係如果你想人地幫你。請提供廟名.師傅名稱,我本人都見過不少師傅,都問過相同問題!但係得來嘅答案都係無可奉告!我12月份會去泰國,請問如果我拎你件聖物去買師傅,得到的答案是不一樣的話!咁可以點呢?你所謂嘅廢紙就等於珠寶鑑証一樣!難道你拎件鑽石去鑑証,佢出到証書話真,但係方間有啲所謂嘅尊家話係假的話,你情願相信所謂的尊家??以我所知正常啲師傅,和尚,係不會評論真家假!希望師兄理解

評分

查看全部評分

新手通病 別人講乜就信乜
hook282000 發表於 15-11-2013 11:18
舊夢不需記;往事只能回味.......

逝去感情如何留得住.........
KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 01:40
咁師兄為什麼會冇力了??

何為有力?何為冇力?用什麼方法去測量?
加上從來沒有一個賣牌既人會話你知,塊牌有幾多度力,或者幾多磅力呀!
hook282000 發表於 15-11-2013 12:28
何為有力?何為冇力?用什麼方法去測量?
加上從來沒有一個賣牌既人會話你知,塊牌有幾多度力,或者幾多磅力 ...

哈哈,
佢可能用物量學去計力學~~~~

lochun 發表於 15-11-2013 12:36
哈哈,
佢可能用物量學去計力學~~~~

咁我咪要用愛因斯坦既相對論(E=mc2)作解釋!? 下載 (1).jpg 下載.jpg

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
啊宗 發表於 15-11-2013 12:00
師兄:你所謂嘅証明可能只有小數人覺得成立!我不是幫權師兄,但係如果你想人地幫你。請提供廟名.師傅名稱 ...

X2
頭像被屏蔽
小小球迷 發表於 15-11-2013 12:06
新手通病 別人講乜就信乜

無辨法,唉...
hook282000 發表於 15-11-2013 13:02
咁我咪要用愛因斯坦既相對論(E=mc2)作解釋!?

可能唔記得叉電