新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

[黑名單申訴] 有解釋...

KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 00:29
咁你就唔好要我post

由到都尾都係叫你POST你所謂既"假牌" 同 證據
這裡好多師兄都有經驗,如果真正假牌
咪可以重申到囉<---????大自然
CHING不如POST師傅覺得有問題聖物上黎睇下
如果一睇,呢到D CHING有懷疑,我深信呢到D版主會公正處理的
因為呢到效率好快, 一有唔對路就出手,所以先唔同隔離台
但呢點我係絕對欣賞的<-----ChrisChow@FB
等左咁耐都重未有證據...............
阿樹TEI 發表於 15-11-2013 00:31
由到都尾都係叫你POST你所謂既"假牌" 同 證據

你又黎同我講哩D!!由第九頁開始叫我放相=證據俾大家睇下!!你又叫我指??大自然師兄又話哩到D師兄識睇!!我放左你又留難我!!我真係想低調住理!!私下同果位私兄道歉得到完亮!!身份回覆正常!!就這樣完結!!什麼十倍什麼公道不用了!!

請提供交易貼link
KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 00:47
你又黎同我講哩D!!由第九頁開始叫我放相=證據俾大家睇下!!你又叫我指??大自然師兄又話哩到D師兄識 ...

除左還你一個公道 重要還其他人一個公道
唔係一句話假 就係假

如果唔係到時人地出牌,又一句話假...咁比人話個個咪好唔公平

評分

查看全部評分

阿樹TEI 發表於 15-11-2013 00:49
唔係一句話假 就係假

咪係!
我話完你塊牌係假, 之後私底下同你道歉得唔得呀?
阿樹TEI 發表於 15-11-2013 00:49
唔係一句話假 就係假

咁做生意是真心!!就不會出現這個情況!!
KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 00:47
你又黎同我講哩D!!由第九頁開始叫我放相=證據俾大家睇下!!你又叫我指??大自然師兄又話哩到D師兄識 ...

而家個問題係要還雙方一個公道!