新會員登記
搜索
樓主: KikiKi@FB

[黑名單申訴] 有解釋...

岩岩拆落來?

你話係假既, 你又戴住
邊度假, 請指出!
咁你地想點映....又話係專家,一看就知,人地講我先知呀.我點知邊道有問題呀,相我就交在,你地快點比個答覆我。
請左七百完我係得一個崇笛!!唔帶冇佛祖!!我講明唔專家!!相就放左!!你地又想出咩難題!!又話缳公道??公理何在???
KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 00:00
咁你地想點映....又話係專家,一看就知,人地講我先知呀.我點知邊道有問題呀,相我就交在,你地快點比個答覆我 ...

廟內龍婆話假?
KikiKi@FB 發表於 14-11-2013 21:25
我相信他不是有心放假野!!可能他不是全供品都.在

第一: 你話人放假野....唔該 證據!!!  
第二: 個位師兄有無講過全部野到寺親自供請先?

WongKwokKeu@FB 發表於 14-11-2013 23:43
對不起!我沒有話事權!

這不是內部討論,每個版友都有發言權利
KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 00:09
請左七百完我係得一個崇笛!!唔帶冇佛祖!!我講明唔專家!!相就放左!!你地又想出咩難題!!又話缳公道 ...

你冇佛祖既, 要祟迪既, 可參與我地既估恆指, 中左送比你

你要我地還你公道, 你都要比時間我地作核對!

{:6_297:}
估到你地會消失!!我不衰要什麼!!只想回覆正常!!我會親自同果位師兄道歉!!但唔該頭先有踩兩腳就道歉聲!!哩道去哩道散!!最好有歉意就多捐五舊水俾菲律賓吧!!
KikiKi@FB 發表於 15-11-2013 00:16
估到你地會消失!!我不衰要什麼!!只想回覆正常!!我會親自同果位師兄道歉!!但唔該頭先有踩兩腳就道歉 ...

放心,Unite一向公平公開公正,如果唔係你都冇機會留係度講到依1分鐘