新會員登記
搜索
查看: 3133|回復: 10

等咗成個月,到最後都係放飛機(KikiKi@FB(UID: 5339)

一氣BID咗我兩件佛牌,分別係http://forum.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21295&page=3#pid401124http://forum.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21327&page=1#pid400797 1.jpg

見到他的聲明,我就信佢啦,即刻鑲好晒啲殼,等佢比咗錢之後隨時可以寄出啦!點知...........

事後佢話去泰國旅行,要等佢返嚟先比錢,咁我唯有等,起初佢話11月初回港................

但一直沒有聯絡我,咁我見佢冇咩聲氣,昨晚嘗試PM佢,睇下佢返咗香港未啦,點知答案是 "本人因為一D私事,不能再供請了"
雖然佢有即時回答我唔要,以及有道歉,都叫做有啲交帶,總好過一啲完全唔回覆既人,但由於他的""聲明""實在是令人髮指,加上如果我唔問佢可能一直都唔講,喺責任上是很有問題,而且仲要我等成個月,所以一定要給他一個負面評分。

同時懇請各位來自五湖四海的師兄/師姐,麻煩高台貴手,如果冇興趣既就唔好BID,留返比啲真係想要的人,唔好BID到之後又話唔要,咁只會浪費大家的時間,同時又令到真正想要的人得唔到。
嚴正聲明:拍賣場不是吹水或者喜戲的地方,麻煩各位出價前諗一諗,因為每一個叫價都係要負責任的,而唔係隨便打幾個數字咁簡單,大家都係成年人,比啲責任心好嗎!!!

評分

查看全部評分

{:6_330:}{:6_327:}
好彩冇寄比佢先,唔係真係唔知點算!
一句"本人因為有一啲私事"就算數,實在係離晒譜~
頭像被屏蔽
不負責任,正PK
{:6_299:}{:6_299:}
可能过大海唔见左几十个呢···算啦···大佬权···
認同,係法律上,口頭都算係一個誠諾{:6_300:}
頭像被屏蔽
對方雖然反應遲鈍,
總好過不理不睬,
但亦要反省 & 改善自己
( 即時興起落bid )會影響其他人
件聖物與他無緣吧 ~~
不如師兄先收百份之 30 訂金先做交易吧 !
已BAN
回復 贊好 1 反對 0