新會員登記
搜索
樓主: 黃偉雄@FB

大自然佢無理禁我言。佢濫用職權。請其他版主平反

頭像被屏蔽
joey 發表於 7-11-2013 01:10
重有一提,我佛慈悲,
呢位師兄都係唔多理解或者聽左D無良牌商亂up先會咁,
我地有係有義務講清楚講明白比佢聽 ...

師兄,這個我都明白,本來事主都會到此地部
只是事主不斷的糾纏和不斷的惡言相向
如果再下去,只怕這會為戰場
也許讓我想想有否兩全其美的做法
大自然 發表於 7-11-2013 08:15
師兄,這個我都明白,本來事主都會到此地部
只是事主不斷的糾纏和不斷的惡言相向
如果再下去,只怕這會為戰 ...

或者試試縮短禁訪時間,再看看該版友有否改善
頭像被屏蔽
韋拿 發表於 7-11-2013 09:28
或者試試縮短禁訪時間,再看看該版友有否改善

好的,就試試40天,到時再看看樓主有否改善
也謝謝各位師兄師姐多日來的意見
大自然 發表於 7-11-2013 10:15
好的,就試試40天,到時再看看樓主有否改善
也謝謝各位師兄師姐多日來的意見 ...

當時人沒有主動要求 不要今天的我打倒昨日的我
除非當時人主動要求 否則不作任何更改
joey 發表於 7-11-2013 01:10
重有一提,我佛慈悲,
呢位師兄都係唔多理解或者聽左D無良牌商亂up先會咁,
我地有係有義務講清楚講明白比佢聽 ...

呢D人 直到現在都認為自己既理論無錯
UNITE不實施阻嚇性罰則 只會令其他版友誤會/意為佢呢D"道理"正確
除非佢有深切既反思同羅輯上既改變 否則罰則不變

我佛慈悲 但都改變不了因果
呢件事裡面 UNITE在態度及支態上都係一貫作風 沒有因任何人改變
因此 幫到佢既 不是任何版友 任何版主 而係佢自己
UNITE從申 我們不是垃圾崗 不需要垃圾理論
只有正念正信既朋友先可以留下

此POST正式關閉