新會員登記
搜索
樓主: TerenceLing@FB

[其他/冠蘭] 第一次用滅魔刀加刀咒驅邪, 把刀真係好熱

頭像被屏蔽
我就話 : 等佢熟完"印度餐"先降吧 ,
               攪完都餓架瑪{:4_92:}
師兄, 佢成日嘔綠色野...... 最好照下胃鏡

講真的... .唔係串你....

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
呀, 点解唔整粒( 擋降貝 或 託普託 )佢佩帶 ?
axe 發表於 5-11-2013 12:02
呀, 点解唔整粒( 擋降貝 或 託普託 )佢佩帶 ?

她有帶的...
滅魔刀有資料提供嗎?
每日都要睇睇你的POST看看有沒有新進展,仲緊張過連續劇{:6_327:}

評分

查看全部評分

韋拿 發表於 5-11-2013 16:12
滅魔刀有資料提供嗎?

把刀出自LP KEY的
好刀好刀,能斬妖除魔...但都要同師兄你夾先可以發揮把刀既最大威力
lwh2011 發表於 5-11-2013 06:09
其實你女友長期係咁都唔係辦法。精氣神太弱?業太重?定係科學d,有隱疾而不自知? ...

axe 發表於 5-11-2013 11:09
師兄 , 係咪暗示佢有..... 精神病 ?!

不要斷章取義!
''精氣神'',不是''精神'',前者係道家術語。
我的意思這位小姐要認真處理根本性問題,例如神弱便要養神、業重就去行善、有病就去求醫,至於這位小姐晌邊方面出事,就需自己和身邊人好好探索,絕不存在任何暗示!
回復 贊好 1 反對 0