新會員登記
搜索
樓主: TerenceLing@FB

[其他/冠蘭] 因為親身經歷的一件事,令對佛牌半信半疑的我,完全相信了

一夜白髮 發表於 25-10-2013 18:07
香港都有人拜狐仙...
我見到佢地"放生"巴西龜落海

黃偉雄@FB 發表於 25-10-2013 22:25
樓主你就好啦。有經歷。又有有法既友人。
我都想見識下。同埋前幾曰第一次請左尊古曼童。。。但一D反應都無 ...

可以丫,大家結個善緣,不過佢好低調的,佢會帶畀你好多佛既知識的,如果方便,可pm留wechat id丫
evergreenjam 發表於 25-10-2013 23:18
多謝師兄分享
睇到手汗都出埋

友人說,滅左後,唔會再喺任何空間存在的,就算真係未完全滅晒,個靈都已經不完全了
evergreenjam 發表於 25-10-2013 23:18
多謝師兄分享
睇到手汗都出埋

她有帶牌的,還有兩個古曼,不過可以講,遇到狐仙,古曼係頂不到的
韋拿 發表於 26-10-2013 00:12
清醒既時候有冇發生過??

清醒時未發生過
大红袍 發表於 26-10-2013 00:16
我有魂勇不怕不怕

以我所知,魂勇係可以擋靈體的,但擋不到仙或妖
YaukinIssac@FB 發表於 26-10-2013 01:40
以為友人拎把滅魔刀“隊“佢

哈哈,講多少少,事後我女友同我講,當日凌晨夢左個惡夢,夢見一把好巨大,高過成年人既刀形大黑影從背後兜頭斬落佢度,其實,把滅魔刀,得六吋長...
黃偉雄@FB 發表於 26-10-2013 07:47
講明第一次接觸C兄你講到E到好似唔歡迎我咁。。。。
同埋我系講可能假。無肯定既意思。
我只系唔想麻目供 ...

師兄不用太介懷,講到感應,其實我都好弱,只有心靜時,先感應得到,其實初請牌時,好多人都未必有感應,但當有對自身危險既事發生,只要心中有佛,佛自然會幫的,我佛慈悲,除非自身業力太重,又或心存邪念,心正,佛一定會保護你的,其實你可以嘗試放鬆個人,集中精神念古曼經文,應該會有少少感覺的
看見手上那三條刀痕嘛?剛先幫女友用中size果把滅魔刀抽手身內黑氣,念咒,輕力拖三吓,如身內有唔好既野,就會有刀痕,如果身體沒事,係唔會有刀痕的
TerenceLing@FB 發表於 26-10-2013 11:15
師兄不用太介懷,講到感應,其實我都好弱,只有心靜時,先感應得到,其實初請牌時,好多人都未必有感應, ...

講得好
又學到野
謝謝