新會員登記
搜索
查看: 3292|回復: 10

古曼童威力?

有朋友懷疑佢姐姐養的古曼童因為爸爸趕佢走所以殺左佢爸爸..
因為佢爸爸趕完佢走之後個一星期就訓訓下過左身
其實鬼仔會唔會咁大威力殺得死人?
我朋友好WORRY :(
頭像被屏蔽
現在是否在聽鬼古,{:6_295:}{:6_295:}
如果正廟古曼就不會害人,更不可犯戒
這其實我之所以不贊成香港人,大陸人,台灣人養古曼
你可看,現在怎樣,攪到神神化化,一到有問題就不想再養
一係就要求幫佢中六合彩.......等等
唉,{:6_311:}{:6_311:}

評分

查看全部評分

正廟古曼 一定唔會
模充正廟古曼的陰法鬼仔就唔擔保
一般人唔會識分靈童是否正法還是陰法
除非親身到"大"廟請 或 透過可信任的朋友化請
否則 不建意在任何佛牌商場/商店 購買

評分

查看全部評分

即係如果陰法鬼仔係有可能咁大威力害死人?{:7_351:}
因為始終係朋友姐姐養..而我朋友同佢姐姐關係唔好幾年都無講過野
E家唔知點問好:(
頭像被屏蔽
PiTse@FB 發表於 15-10-2013 00:20
即係如果陰法鬼仔係有可能咁大威力害死人?

所以在這論壇絕對吾可以有陰法陰物的出現
PiTse@FB 發表於 15-10-2013 00:21
因為始終係朋友姐姐養..而我朋友同佢姐姐關係唔好幾年都無講過野
E家唔知點問好 ...

慢慢啦 緊有辦法既
頭像被屏蔽
PiTse@FB 發表於 15-10-2013 00:21
E家唔知點問好 ...

那麼就不是你的問題啦,有好多時問題
係因緣制會和因果之下的結果,我們不是師傅
那麼怎能幫忙,可以幫忙到的
只可叫事主放棄那古曼啦
OMG..  希望隻鬼仔係正常啦..
我都唔知點同朋友講好:(  我又唔識佢姐姐
{:6_319:}殺左佢爸爸