新會員登記
搜索
查看: 3817|回復: 14

[已結緣] [慈善拍賣] (捐100以上到Wat khao Khud)可得佛牌一個) 回來了

http://forum.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20707&extra=page%3D1

話說9月3號既時候 , 係呢到開左個POST~ 就係捐錢去

Wat khao Khud
其實係因為一個唔講野既亞贊...所以先有咁既念頭...
今次終於去到啦.....呢間寺廟真係.....係到住一流....位於山頂上面....面對大海....真係想係到度假....
可惜呢到唔係度假村 之後終於搵到話事既和尚...(主持)
呀...點解會開口講野既.....重同我不斷講泰文....可惜....我正係識""及冠給""....
唔通搞錯左...無理由呀...地址岩...寺廟名岩.....附近無同名寺廟....
唔通換左主持 算啦...反正都係捐寺廟 無所謂啦~~~~~~
Wat khao Khud 主持係 : 龍婆祟傑但因為龍婆祟傑去左印度....所以就由代理主持 :

Wat khao Khud 代理主持 : 龍婆百摩
代為收取捐款......
不過今次捐款寺廟無任何結緣牌 不過唔緊要...大家都係為左捐款而唔係佛牌

不過....小弟都講過....如果寺廟無結緣牌小弟自己都會請比大家....所以小小龍普托心意....唔好見怪唔係咩值錢野..

U.jpg IMG_0002.JPG IMG_0003.JPG

心有不甘....點都要問個明白......一問亞贊盼醒.....龍婆百摩就指住後面
如果亞贊係寺廟旁一條山路行落去...亞贊都係呢間寺廟既一份子...不過唔係主持咁解....
到最後都係見到亞贊
以下就係溝通方法既亞贊既相

IMG_0095.JPG IMG_0096.JPG

大家覺唔覺得亞贊好似香港一個老闆呢

HKD
LKWOU@FB        500
TimKong@FB      120
snakei23094       200
ln4546                250
matt                  150

JasonHo@FB    128
偉仔@FB          150
RoyT               500

總數1998

感謝以上各師兄師姐既捐款...晚點就會PM聯絡大家如何交收結緣牌

今次捐款總數為 : 11000THB

因為有幾位師兄姐無出名 所以比實際捐款多

樓主熱帖
Thank you師兄
下標:辛苦晒師兄,thx
thx 師兄
thx 師兄, 下次有我一樣大力支持
可以再捐嗎?下標:
頭像被屏蔽
thank you ching
{:6_330:}.........
頭像被屏蔽
下標:請問是乜佛牌?
下標: