新會員登記
搜索
樓主: 泓願佛店

TVB

axe 發表於 1-10-2013 02:18
但我最憎睇廣告喎 ,
師兄個電視可以調教至睇唔到TVB廣告咩 ?
教吓我好喎

相信師兄都會留意到近期有好幾部電視劇都有好多穿崩既情況出現,相對起以前無視製作的劇集實在差左,故事內容仲比人話抄橋,仲試過三線時段都出現同一個演員,太令人混亂,個人覺得現今既tvb真係比以前遜色
我依家淨係睇“愛回家”,其他無乜睇過
純開住電視有睇播下咁…
voka 發表於 1-10-2013 22:08
我依家淨係睇“愛回家”,其他無乜睇過
純開住電視有睇播下咁…

樓尚友{:6_296:}
頭像被屏蔽
韋拿 發表於 1-10-2013 19:17
相信師兄都會留意到近期有好幾部電視劇都有好多穿崩既情況出現,相對起以前無視製作的劇集實在差左,故事 ...

睇留言 , 師兄對TVB還有一估熱誠 , 何不上"TVB.COM"
頁面最下部有欄( 聯絡我們 )內 , 有一項<用戶意見表格>,
填後直接Send回去 , 待有關方面跟進處理 .
一來 : 可表達師兄不滿 ,
二來 : 分分鈡佢哋答謝你 , 有特別禮物給你 , 為表你作出寶貴意見 ~~
{:4_109:}

評分

查看全部評分

axe 發表於 2-10-2013 10:04
睇留言 , 師兄對TVB還有一估熱誠 , 何不上"TVB.COM"
頁面最下部有欄( 聯絡我們 )內 , 有一項,
填後直 ...

解答得好充足,師兄係tvb做客戶主任嗎?{:6_296:}
頭像被屏蔽
韋拿 發表於 2-10-2013 13:08
解答得好充足,師兄係tvb做客戶主任嗎?

不是 ~
既然知道有方法解決 ,
何不大家分享 {:4_94:}
axe 發表於 3-10-2013 12:12
不是 ~
既然知道有方法解決 ,
何不大家分享

謝謝師兄提供