新會員登記
搜索
查看: 3690|回復: 10

[高僧自身] 戴左粒路翁一星期多,轉戴阿贊方自身骨瓷牌

眼見最近生活沒什麼好轉變,感情又沒起色,就去朋友介紹的地方找來一粒符珠
老闆說粒珠用陰法整,用廟內骨灰做,要一星期戴住訓同經諗,唔洗掛高佢,我照做
開始的幾天沒有特別,後來中秋係山上夜晚盪失路又無意得罪人
最恐怖係八號風球夜揾的士,行行下前面見到廿幾隻老鼠係我要行既路前面食垃圾
我局住行馬路通過,的士又收得超超貴,返到家勁炆
第二日去另一朋友的師傅睇又話粒珠無陰法,而家唔知用好定唔用好

你究竟帶緊粒路翁還是阿贊方自身骨瓷牌???
淡定 無用胡思亂想啊
陰法你都敢要{:7_356:}
因為個老闆話陰法但非陰牌

Btw我暫時唔帶粒珠住,帶緊阿贊方師傅骨瓷牌

睇緊各方關於方師傅和與師傅牌相處的文章,唔想帶壞佢唔尊重佢

順便講埋點解揀方師傅,因為我除左對佢個樣有印象其他師傅好似差唔多樣,個師傅講過係阿贊xx既師傅師公等我都唔識的
左邊是路翁右邊是阿贊方骨瓷
上載後打橫改唔到,而家轉返岩既方向
2013-09-26 21.36.52.jpg
這個是背面,阿贊方師公的骨頭
帶了數天,效果暫沒另一位戴了方師傅牌的效果那樣顯著
頭像被屏蔽
"阿贊方"( 人緣 / 避險 )較好,
但現時也有假嘢流通好幾年了,
希望尼塊係堅嘢啦{:4_96:}

師兄喜選骨料聖物 , 是否希望一帶發財,
二帶美女湧現, 三帶隨心所欲 ?
總之好嘢就快..快..快見到 ?
如果係就要抖正心態, 好易出事 .....
CCCCCCCCCCCCC