新會員登記
搜索
查看: 5758|回復: 23

[崇笛] 恭請崇迪佛牌后嘅情況

我響上個月恭請咗尊2554年嘅崇迪佛牌,崗恭請咗第日我就開始個肚連續唔舒服咗幾日{:6_303:}

因為,我本身事業運一直都唔多順利,份份工都做唔長嘅!

但喺有一日,我落樓丟垃圾果陣,完本我打算行某一個位置,但果刻又唔知眾乜,行咗另外一邊,之後響高處就跌咗塊磚頭落嚟了{:6_309:}當場都嚇咗我一條

當時我就霖,如果我行返打算行嘅位置,我個頭肯定穿硬啦!不過我喺無帶到尊佛牌,霖住丟完垃圾就返上屋!

返到屋之後,我就馬上多謝尊佛牌了,之後就去咗還願!

但,我嘅事業運一直都唔順利,見咗2份工都無下文!{:6_310:}

評分

查看全部評分

祸福命生成吖,佛牌,助力而已··最紧要你自己唔好放弃自己先··跟住就系,发心多做多D好事···
頭像被屏蔽
首先,樓主要注意用字,因為打錯好多字,哈哈!
跟住係,要多謝既係佛陀,唔係佛牌!因為保護你既係佛陀留傳到今世
留到今時今日大師注入聖物既法力!
同埋,點還願呢?你又唔係求唔俾磚整親!
搵工唔急得一時既,有冇諗過點解?咩原因?
最後,聖物唔係萬能的,供請左唔係一定得,多做善事吧!
佛牌聖物係師父做來保護人,等人可以去幫更多人!

評分

查看全部評分

努力增值自己吧
頭像被屏蔽
{:7_358:}{:7_358:}
krissnick 發表於 21-9-2013 15:50
祸福命生成吖,佛牌,助力而已··最紧要你自己唔好放弃自己先··跟住就系,发心多做多D好事··· ...

喺噶,多谢你先呀!
貓妖 發表於 21-9-2013 17:13
首先,樓主要注意用字,因為打錯好多字,哈哈!
跟住係,要多謝既係佛陀,唔係佛牌!因為保護你既係佛陀留 ...

哈,都喺以前唔比心機讀書啦!(*^__^*) 嘻嘻……
首先多謝你嘅回覆!我自己都有霖過究竟喺米自己嘅問題,因為我脾氣好差!
我都喺第一次恭請佛牌,有好多嘢可能真喺唔多明白!
點都好!多謝你!{:6_292:}
韋拿 發表於 21-9-2013 18:47
努力增值自己吧

一定會!

{:6_293:}hello!
要做多D善事呢...