新會員登記
搜索
樓主: Amber

[轉貼] LP KEY 2556 佛牌聖物

火... [複製鏈接]
RoyT 發表於 1-7-2013 00:46
你點執行版規係你做版主的份內事,但記住留意用語態度!!
什麼“現在叫你分享定……“     高高在上、型 ...

我用什麼用詞洗唔洗每次問過你?同你交代?

RoyT 發表於 1-7-2013 00:46
你點執行版規係你做版主的份內事,但記住留意用語態度!!
什麼“現在叫你分享定……“     高高在上、型 ...

還有:我點樣執行版規係我做版主的份內事,甘洗唔洗你幫我手亞 ?

用語態度 ? 樓主冇事反而你有事,你係唔係有心挑我機,想生事?

我高高在上、型?你唔like可以唔睇!
頭像被屏蔽
一條龍 發表於 1-7-2013 09:31
還有:我點樣執行版規係我做版主的份內事,甘洗唔洗你幫我手亞 ?

用語態度 ? 樓主冇事反而你有事,你係 ...

我唔LIKE當然可以唔睇,我覺得有人過份同樣可以出聲,我唔出聲你會之後同人道歉?
樓主接受你道歉唔代表你之前無做得唔好,係咪版主你唔習慣接受人地批評,
搞到我出貼講對你嘅意見、批評就觸動神經,覺得係挑機、生事咁大反應?!
如果你真係問過我先或者虛心聽人意見,相信話題已經完咗,
唔會到現在也未知錯在那或將件事做好啲。
你當然唔洗同我交代,成件事你用乜態度對人同處事方法,網友自有答案。
唉...見識到閣下嘅對答,發現原來有得做版主,同識得做版主真係兩回事!(哀!!)
謝謝分享

多谢师兄的支持

多谢师兄的支持

多谢师兄的支持
{:7_347:}{:7_347:}
see see first

多谢师兄的支持