新會員登記
搜索
查看: 2639|回復: 11

[求教] 新手一問...關於incool

其實也爬了很多文....都不明白

我有一塊incool... 店家說是巫師做的... 不需要供奉... 材料有墳墓泥....舍利利子 等材料.. 店主叫我念念咒就可以
想問一下算是陰牌嗎? 因為我爬文見到陰牌很可怕

感謝

墳墓泥加舍利利子   依個組合 真係估佢唔到   師姐..算把啦...
頭像被屏蔽
有墳墓泥好大都是陰料,而且重要係巫師做
這些東西不要為妙
陰牌固然可怕,但商人為左利潤,欺騙客人仲可怕

INCOOL 其實屬於一個法物  有部份出名既大師都有制作 例如LP KEY大師
但由於外觀令人有無限既幻想空間 所以陰法既亞贊有機可乘 利用陰法開光

不論正陰開光既INCOOL 墓土是必要材料 就像制作魯士一樣 陰陽才可平和

但本人強調 必須由正法師傅 否則後果自付
那麼....沒有靈的話... 會比較好點?
頭像被屏蔽
巫師
鄧不利多.......哈利波特.....

{:6_330:}{:6_330:}{:6_330:}
sasa1250 發表於 5-5-2013 23:25
那麼....沒有靈的話... 會比較好點?

有靈無靈 不是重點 即使有靈 你普通人一個 如何感受? 重點是開光的師傅使用的法門 , 即係話就算無靈 用陰法開光都存在問題,如果無信心分辦正陰,可看開光的是否大師傅, 如果師傅都唔識分 就不如唔好請
我問了店主,說是無靈不用供奉。由白衣師傅開光